March 10, 20205 yr Viđao sam ga često u krojačnici u Ruzveltovoj,tamo je radio.Poslednji put kada sam ga video pre nekih mesec/dva,baš je loše izgledao.
March 10, 20205 yr sta je radio u krojacnici ? zahvaljuci Simi, nasa Aja, iz miloste Leposava, je postala popularna u kraju. do tada samo su lovci znali za tu rasu..obzirom da su bretonci predivne naravi, meni je bilo super drago da postane poznata i sto vise ljudi ima ovu rasu. da budu srecni kao sto smo mi sa njom bili Edited March 10, 20205 yr by mustang
March 10, 20205 yr Imao je Desko dve ogavne epizode, zamajavanja studenata tokom protesta, u Nišu dok sam studirao. Jednom kao pripadnik Srpskog četničkog pokreta, a dogodine kao pripadnik JUL-a. Neka mi Bog oprosri, ali dabogda trunuo u paklu!
March 10, 20205 yr 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: umro desko ne pratim domaće glumište. ko je umro?
March 11, 20205 yr 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: desimir desko stanojević(vukašin golubović iz srećnih ljudi) nije ni čudo što ne znam za njega. hvala.
March 11, 20205 yr 7 hours ago, djordje geprat said: ne pratim domaće glumište. ko je umro? Da bokte, mislim nisam znao da su von Sydowa zvali "desko". Kad ono, nije taj desko.