April Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Sad vrtim u glavi, naši uglavnom jako loše igraju purgere. Jedina dva slučaja kad su baš pokidali kajkavštinu su Bata Živojinović u Brezi i Glogovac u Ustavu RH.
pbg12345 Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 e jbg tuga 5 minutes ago, April said: Sad vrtim u glavi, naši uglavnom jako loše igraju purgere. Jedina dva slučaja kad su baš pokidali kajkavštinu su Bata Živojinović u Brezi i Glogovac u Ustavu RH. +1 za ustav i glogovca meni se svidelo i kako je krajisnika skinuo u ubistvu sa predumisljajem mada, pogotovo tad sigurno nisam nikako objektivan kad su taj film i uloga u pitanju
James Marshall Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme.
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 14 minutes ago, James Marshall said: Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme. To. Isplakao se
morgana Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 jedini glumac iz te generacije koga sam mogla da podnesem. a i da nije, svejedno, pretuzno je sto je otisao tako mlad.
ToniAdams Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Tragedija u svakom smislu. Imao sam sreće da ga upoznam.
adam Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 i ja sam par puta bio s njim u drustvu, topao i zanimljiv covek. i definitivno jedan od najboljih glumaca yu kinematografije uopste. troje dece... jebem ti zivot.
Frank Pembleton Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 16 minutes ago, James Marshall said: Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme. +1000
Milosh76 Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) Vrhunski glumac... bas tuzna vest Edited February 9, 2018 by Milosh76
pt 2.0 Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Jezivo. Toliko mi je žao da ne umem da nađem reči... Od te srednje generacije meni najdraži naš glumac.
Recommended Posts