February 9, 20187 yr Sad vrtim u glavi, naši uglavnom jako loše igraju purgere. Jedina dva slučaja kad su baš pokidali kajkavštinu su Bata Živojinović u Brezi i Glogovac u Ustavu RH.
February 9, 20187 yr e jbg tuga 5 minutes ago, April said: Sad vrtim u glavi, naši uglavnom jako loše igraju purgere. Jedina dva slučaja kad su baš pokidali kajkavštinu su Bata Živojinović u Brezi i Glogovac u Ustavu RH. +1 za ustav i glogovca meni se svidelo i kako je krajisnika skinuo u ubistvu sa predumisljajem mada, pogotovo tad sigurno nisam nikako objektivan kad su taj film i uloga u pitanju
February 9, 20187 yr Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme.
February 9, 20187 yr 14 minutes ago, James Marshall said: Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme. To. Isplakao se
February 9, 20187 yr jedini glumac iz te generacije koga sam mogla da podnesem. a i da nije, svejedno, pretuzno je sto je otisao tako mlad.
February 9, 20187 yr i ja sam par puta bio s njim u drustvu, topao i zanimljiv covek. i definitivno jedan od najboljih glumaca yu kinematografije uopste. troje dece... jebem ti zivot.
February 9, 20187 yr 16 minutes ago, James Marshall said: Joj meni je taj film mnogo potresan, u p.m. a Glogovac je tu najtragičniji. Ne vjerujem da ću ga moći pogledati sad, nakon ovoga, neko dogledno vrijeme. +1000
February 9, 20187 yr Jezivo. Toliko mi je žao da ne umem da nađem reči... Od te srednje generacije meni najdraži naš glumac.