colonelo Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Zaista tragedija. Nenadoknadiv gubitak za domaću (i regionalnu) kinematografiju, pozorište, i uopšte kulturu...
Nikodije Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 veliki glumac... i slobodnomisleci i hrabar covek
April Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 2 minutes ago, kobni zelaya said: Prerano. Stalno misliš da smrt ne stanuje ovde, a ona je u stvari iza ugla
MocaVukotic Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 rak pluća, to ide brzo, ko strela koja prestiže munju
hefaca Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Au :-( Poslednji put ga gledah u Hadersfildu u jdpu Bio pusac?
keitel Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 U Hadersfildu je zaista bio sjajan, iako sam (možda i ovde?) čuo i neka oprečna mišljenja o toj ulozi. Sve u svemu jeste bio najbolji iz te generacije.
Frank Pembleton Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Moja zena rida, radila dva filma sa njim, prica kako je na oba na zadnjoj klapi prebrojao koliko ima zenskih u ekipi i svakoj po neko cvece u saksiji doneo... Jbt '69 godiste.... Vidim da je u Nemanjicima Vukan i u onoj Zaspanci...
duda Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 pretužno čula sam da jeste bio pušač i generalno, glumački život je prililčno neuredan
Recommended Posts