Jump to content
IGNORED

R.I.P.

Parsons

Recommended Posts

Posted

Bio je deo mafijaške osovine našeg filma Bjela - Kojo - Manda, i zbog toga mi je išao na nerve, a jul sam čak uspeo i da mu zaboravim.

Međutim, gledao sam ga više puta i na filmu i u pozorištu i zaista je bio jedan od naših najboljih glumaca, verovatno da čak i nije bio dovoljno priznat. Kad se sve sabere, rip, jbg.

Posted

Ja se secam da sam to cuo na radiju isto vece kad se dogodilo al iskreno mislim da je preuvelicana prica jer koliko ja znam niko nije povredjen. Verovatno je bio neki popizd sto je zaustavljen pa je kao turirao masinu. Nagledao sam se tada uzivo takvih scena sa anonimusima.

Daleko od toga da ga pravdam al ispade danas da je pregazio 20 ljudi.

Bio sam prisutan. Nisi u pravu. RIP.

Posted

Bio je deo mafijaške osovine našeg filma Bjela - Kojo - Manda, i zbog toga mi je išao na nerve, a jul sam čak uspeo i da mu zaboravim.

Međutim, gledao sam ga više puta i na filmu i u pozorištu i zaista je bio jedan od naših najboljih glumaca, verovatno da čak i nije bio dovoljno priznat. Kad se sve sabere, rip, jbg.

Jel moze na Razno o ovom boldovanom ukratko, ako ti nije tesko.

Inace +1 na sve. RIP.

Posted

Mrzi me, a i ne može ukratko. Sorry Lancia.

Posted

Bio sam prisutan. Nisi u pravu. RIP.

sta se tacno desilo? sto puta sam cuo da se to pominje.

Posted

Mislim da nije pokazao koliko je mogao...

Secam se kad je doživeo infarkt, dolazi na tv gde ima emisiju pravo iz bolnice i cigara , kafa i viski...

I cela ekipa: Milorade jbmu...

Sećam se i priče za jedan film, kasting i biraju njega za ulogu inspektora.

Kao "ajde mala je uloga par rečenica, doći ću pravo na snimanje..."

I pojavljuje se oblajhan u plavo i plavih očiju. Da glumi inspektora u 29-om...

Šteta...

...shit has hit the fan...

Posted

smece julovsko RIP

jel bio i naprednjak?direktor buhe?

Posted

sta se tacno desilo? sto puta sam cuo da se to pominje.

ne mogu da ti dam celu sliku, ali sećam se zaletanja, divljačkog urlanja, psovanja i posle svega besa koji je ostao zbog siledžijskog ponašanja, bili smo beda na koju je svaka uštva šiljila kurac u to vreme, sam događaj sam delimično i zaboravio, ali osećaj nisam, jebe mi se kakav je bio glumac, rip

Posted

Odličan glumac, šteta  :(

Bolji bio u pozorištu, skoro sam ga gledao u predstavi "Majstori, majstori, odlično je dočarao lik druga Miloja.

R.I.P

Posted

Meni je bio simpatičan. Laka mu crna zemlja!

Kad ode umetnik ostaje samo umetnost. Iza njega ima šta da se gleda.Verujem da je bio prgav i raspušten, čuo sam za to to uletanje jugom mlađanog julovca u studente iz više svedočanstava... Nek mu je to najveći greh. 

Posted

Kao glumac odličan

Ali jul mu nikada ne mogu oprostiti

Posted

Bio sam prisutan. 

Jel to beše kod Vukovog spomenika?

Posted

Ode Viljuska na nebo da jede zlatnim escajgom. Ocekujem hrpu dziberskih komentara ovih dana tipa "aj u sto marke da ces preziveti; mnogo je kume" i slicnih jadnih posalica iz tog udbaskog, zlog smeca od filma. Mozda smo za Batu svi (donekle) morali da progutamo knedlu, ali ne treba bas oplakivati svako julovsko govedo

Ja sam taj film uvek shvatao kao antiratni, mislim da je i na forumu bilo više rasprava o tome. Bio sam klinac kad se to sa uletanjem dogodilo pa do danas nisam ni znao za to. Meni bio dobar u par dragih klinačkih filmova, rip jebiga.
Posted

da kod vuka je bilo

posle jula, prešao u sps i bio neki funkcioner na vračaru. pisao i miloševiću neko pismo posle onih izbora 24.09(pre 5.10.) kako je narod pobedio i slične fraze

neka mu je laka zemlja

Posted

kod vuka, a bila je slična situacija i kod radio beograda, ali nema šanse da se setim ko je tu kolima naletao

možda mi sine nekad, ali sad sam blokirao