belch Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 eto, greota što je umro, da nije, ne bih saznala takve gadarije ima li nekog članka o tome?
katamaran Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja se secam da sam to cuo na radiju isto vece kad se dogodilo al iskreno mislim da je preuvelicana prica jer koliko ja znam niko nije povredjen. Verovatno je bio neki popizd sto je zaustavljen pa je kao turirao masinu. Nagledao sam se tada uzivo takvih scena sa anonimusima. Daleko od toga da ga pravdam al ispade danas da je pregazio 20 ljudi.
Zli Gli Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ja ne znam za to na tim protestima pa mi zao sto je umro, prastajte. Bio gotivan lik, veseo, zajebant, bas steta. Edited June 15, 2016 by Zli Gli
hefaca Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ode i Manda :( I to na sceni usred decije predstave. http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:610448-Manda-preminuo-na-sceni edit: Manda pre jedva nesto vise od dve nedelje “Ovo je godina glumaca, možda je budžet onog gore ministra kulture mnogo veći kad mu treba tolika podela. I prenesi im da su još živi”, poručio je Manda. http://rominfomedia.rs/oprostaj-od-bate-zivojinovica-bio-je-vitez-i-decak/ :-(
ToniAdams Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 ok, svakom svoje, meni je bilo kog coveka zao, ali ono je bas bila prilicna svinjarija koja treba da se pominje uvek kad bude reci o njemu, i da nije bilo pandura u blizini, tada bi jos zavrsio svoj zivot, kao clan JUL-a. odlican glumac bio, istina.
ToniAdams Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja se secam da sam to cuo na radiju isto vece kad se dogodilo al iskreno mislim da je preuvelicana prica jer koliko ja znam niko nije povredjen. Verovatno je bio neki popizd sto je zaustavljen pa je kao turirao masinu. Nagledao sam se tada uzivo takvih scena sa anonimusima. Daleko od toga da ga pravdam al ispade danas da je pregazio 20 ljudi. uf, ono kao, malo uleteo, nije mnogo? brate.
katamaran Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ne kazem da je "malo uleteo" nego da je prica po svoj prici preuvelicana kad niko nije povredjen (koliko ja znam). Kao sto rekoh pretpostavljam da nije otislo dalje od turiranja masine sto je govnarluk al mi nije dovoljno za seirenje sto je umro dok se jos nije ni ohladio Edited June 15, 2016 by katamaran
ToniAdams Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) edit: ok, editovao si. secam se da je pobacao ljude po betonu. najgore je zapravo bio povredjen lik koji je pokusao pesnicom probiti staklo, slomio ruku. nisam video sam dogadjaj, ali sam o svemu cuo nekoliko minuta posle istog, od ribe iz obezbedjenja. ako su me lagali, lazem i ja, i u tom slucaju jedem veliko govno drvenom kasikom, ali ukoliko je bilo kao sto su mi pricali, jos kako je mogao nekog da povredi, a bogumi i da zgazi. Edited June 15, 2016 by ToniAdams
foto Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 nikada se nije oslobodio tereta tog incidenta sa demonstracija. verovatno nikada i nece, bar kod savremenika istih. pamticu ga kao decijeg glumca koji je mlad preminuo.
katamaran Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 pa cekaj, jel mislis da je uleteo ili da je laz da je uleteo? Secam se da je na radio Indeksu tada javljeno o incidentu (ne secam se da li je bilo uletanje, zaletanje ili sta vec) i da je on to kasnije demantovao. Koliko ja znam povredjenih nije bilo.
Tsai Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ode Viljuska na nebo da jede zlatnim escajgom. Ocekujem hrpu dziberskih komentara ovih dana tipa "aj u sto marke da ces preziveti; mnogo je kume" i slicnih jadnih posalica iz tog udbaskog, zlog smeca od filma. Mozda smo za Batu svi (donekle) morali da progutamo knedlu, ali ne treba bas oplakivati svako julovsko govedo
Timmy Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ja cu ga najpre pamtiti po tom uletanju u studente i izjavama o tome. Klasican magarac i nasilnik. Zena ga je prijavljivala zbog udaranja. Ne radujem se smrti, naravno, al ne zelim ni sad nista lepo o njemu da kazem. Edited June 15, 2016 by Timmy
Timmy Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 edit: ok, editovao si. secam se da je pobacao ljude po betonu. najgore je zapravo bio povredjen lik koji je pokusao pesnicom probiti staklo, slomio ruku. nisam video sam dogadjaj, ali sam o svemu cuo nekoliko minuta posle istog, od ribe iz obezbedjenja. ako su me lagali, lazem i ja, i u tom slucaju jedem veliko govno drvenom kasikom, ali ukoliko je bilo kao sto su mi pricali, jos kako je mogao nekog da povredi, a bogumi i da zgazi. Ma nije to dilema nikad bila. Stotine svedoka bilo tu. Uleteo sa ciljem da gazi
Recommended Posts