Frank Pembleton Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 On se nešto povukao na neku planinu? RIP ....shit has hit the fan...
ajgor Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 On se nešto povukao na neku planinu? RIP ....shit has hit the fan... Jeste. Sad nešto kopah po arhivi, on i Đuza su dobili Sterijinu nagradu za glumu za Pekićeve "Generale ili srodstvo po oružju", bombonica od predstave iz Ateljeovog podruma, sa savršenom epizodom Renate Ulmanski. Skoro je bilo reprizno na TV-u. Plus, on je izvorni pozorišni Milutin Topalović iz Maratonaca.
darkonet Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 preminuo je u domu za stare i sad kad se setim Cepa koji ne propusta vodu koza mi se najezi odlican glumac
colonelo Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Ja sam više od 20 godina mislio da on nije među živima.Tek prije 7-8 godina sam negdje pročitao da je živ i da se povukao u rodni kraj - neko selo pored Šapca i prilično se iznenadio.Od glume se oprostio prije više od 30 godina, kao i Voja Mirić. I jeste, bio je zaista dobar glumac, specijalista za tragične i melanholične likove.
kobni zelaya Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Ja sam više od 20 godina mislio da on nije među živima. Tek prije 7-8 godina sam negdje pročitao da je živ i da se povukao u rodni kraj - neko selo pored Šapca i prilično se iznenadio. Od glume se oprostio prije više od 30 godina, kao i Voja Mirić. I jeste, bio je zaista dobar glumac, specijalista za tragične i melanholične likove. +1 Ja se danas šokirao kad sam pročitao, mislio sam da je davno pokojni. Imao je mnoštvo odličnih uloga, čak i u najsitnijim epizodama umeo je da napravi nešto interesantno. Baš sam pre neki dan na nekom Pinku gledao milionitu reprizu filma "Kvar" - čovek je skorz napravio upečatljivu ulogu od jedne jedine scene.
darkonet Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 Meni je taj covek cesto bio na pameti, posto redovno listam pa sam uvek trazio nesto vise o njemu, Voji Miricu i Huseinu Cokicu ali nikad nesto vise od uopstenih stvari da pronadjem i eto juce ne znajuci da je preminuo ukucam i imam sta da vidim. Zna li nekoo sluuuuucajno nesto o Mariji Tocinovski, ona lepa plavusa, uciteljica iz filma Kapetan Lesi... snimala je davno neke filmove u Italiji ali nijedan podatak ne mogu da pronadjem o njoj
Parsons Posted May 29, 2016 Author Posted May 29, 2016 Ja sam više od 20 godina mislio da on nije među živima. ja sam to mislio za relju basica i bas sam se smrzao kad sam ga video na hrt-u pre par godina uzivo
Parsons Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Mihaly "Michu" Meszaros (Hungarian: Mészáros Mihály; October 1, 1939 – June 13, 2016) was a Hungarian performer best remembered as a performer with Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus and the man behind the costume in the NBC sitcom ALF. He was 2 feet 9 inches (84 cm) tall.
katamaran Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) Ode i Manda :( I to na sceni usred decije predstave. http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:610448-Manda-preminuo-na-sceni edit: Manda pre jedva nesto vise od dve nedelje “Ovo je godina glumaca, možda je budžet onog gore ministra kulture mnogo veći kad mu treba tolika podela. I prenesi im da su još živi”, poručio je Manda. http://rominfomedia.rs/oprostaj-od-bate-zivojinovica-bio-je-vitez-i-decak/ Edited June 15, 2016 by katamaran
SNARC Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ne mogu da verujem..kao na traci idu ljudi Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
ToniAdams Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 bese to onaj lik sto je kolima uleteo u masu na studentskom protestu?
copkillah Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 bese to onaj lik sto je kolima uleteo u masu na studentskom protestu? baš taj gospodin
Recommended Posts