No7 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Слажем се за Ворда али треба га видети на гостујућем терену.
Lrd Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Sedmice, gde si ceo dan? Bute dobi juče Andradea, opra ljagu sa prvog meča i uze titulu u tvojoj omiljenoj diviziji. Ne komentarišem jer još nisam gledao meč (sutra ću), ali čitam reakcije da je delovao odlično, a mnogi već kukaju da je trebalo da se nadje na Super 6.
No7 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 (edited) Гледао сам уживо а и имаш снимак на youtube. Па опрао га. Е сада, мени тај Мехиканац не изгледа попут Ворда па ни Дирела.Румун треба, по мени, да укрсти са јачим боксером.Него, јел неко зна шта је урадио Боровчанин синоћ? Edited November 30, 2009 by No7
No7 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 (edited) Ево снимак 4 рунде,Преостале 3, Edited November 30, 2009 by No7
Lrd Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Skinuću celu borbu, nevrira me da gledam na youtube ako ne moram. Ali, nisam izdržao da pogledam nokaut. Ovo je odlično. Kad je Hopkins isto ovako nokautirao De La Hoju, Leri Merčant je u prenosu rekao nešto kao "if i could choose one weapon for next life, it would be left hook to the body". :D
No7 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 (edited) Nenad Borovčanin pobedio je Adisa Dadovića tehničkim nokautom u trećoj rundi u bokserskom spektaklu održanom u sali "Prokleta avlija" na Mećavniku.Borovčanin je trenutno 17. na evropskoj rang listi boksera."U vremenu kada je sve više divljih federacija i čudnih šampiona, ja sam se opredelio za četiri bokserske verzije, koje ceo svet priznaje - WBC, WBA, IBF i WBO", zaključio je Borovčanin. Borovčanin će se 12. decembra boriti u Bernu u predigri meča u kome će Vitalij Kličko braniti titulu šampiona sveta u VBC verziji protiv Amerikanca Kevina Džonsa. Edited December 1, 2009 by No7
Lrd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ne mogu da verujem da će Borovčanin biti na undercardu za Kličko-Džonson. A i ovaj citirani izvor ne zna ni sa kim se Vitalij bori. :)
Lrd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Što se tiče pravih vesti, izgleda da je borba veka utanačena. A Bute je impresionirao i Ring, koji ga je bez blama stavio na prvo mesto svoje liste trenutnih supersrednjaša u svetu...
Pera Zeka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Što se tiče pravih vesti, izgleda da je borba veka utanačena. Ufff, sto kaze moj cale, za ovo bi se i piva odrekao...hardli vejt :)
ToniAdams Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 (edited) kako neki ljudi ne znaju kad da se povuku...svakako je bio 1 od najvecih ikad. Edited December 3, 2009 by ToniAdams
Zli Gli Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ovo kod nokdauna, ja ne videh neki cist udarac. Stvarno je bio opak maderfaker nekad, steta.
J.R. Cash Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kako neki ljudi ne znaju kad da se povuku...svakako je bio 1 od najvecih ikad. :(
No7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Па за разлику од њега Хопкинс, који је старији, много боље боксује и данас са 44 године.А и питање је ко је бољи у ери 90-тих он или Хопкинс, иако Хопкинс јесте изгубио на бодове од њега.Најпаметнији од њих свих је Калзаге. Он их је све наређао у овим касним данима и отишао је непоражен у легенду.Мада ни Калзаге није био млад када је понижавао Јуниор у рингу, 3 године разлике, мада је она прва рунда личила како ће га Јуниор победити али оно касније је било смешно и понижавајуће за Јуниора. Већ против Хопкинса није било тако.
Lrd Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 svakako je bio 1 od najvecih ikad.Vrlo, vrlo diskutabilno. Jedan od najvećih talenata svakako, ali jebeš boksera bez brade.Па за разлику од њега Хопкинс, који је старији, много боље боксује и данас са 44 године.А и питање је ко је бољи у ери 90-тих он или Хопкинс, иако Хопкинс јесте изгубио на бодове од њега.Најпаметнији од њих свих је Калзаге. Он их је све наређао у овим касним данима и отишао је непоражен у легенду.Мада ни Калзаге није био млад када је понижавао Јуниор у рингу, 3 године разлике, мада је она прва рунда личила како ће га Јуниор победити али оно касније је било смешно и понижавајуће за Јуниора. Већ против Хопкинса није било тако.Hopkins je bog i batina, car i kralj. A Kalzagea i njegovo šamaranje ne mogu da smislim nikako, pa ne znam šta da je. Potpuno mi je oduran. I njegove najvećepobede (Lacy, Kessler) su se propisno obrukale posle. Ali, istina je da je do Grina ponizio Džonsa kao niko nikad. A, inače, ne mislim da je dobio Hopkinsa.
Lrd Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 E, da. Sutra uveče boksuje Pol Vilijams, jedan od najboljih danas u svakom smislu. Mada, to je borba za zagrevanje, jer mu je Pavlik pobegao.
Recommended Posts