December 7, 20195 yr za kog ste veceras? ja za ruiza, volim da sa pravom mogu da se opisem neznanki na internetu kao neko ko je gradjen kao sampion teske. bezezanja, jedva cekam, dzosua je favorit po mom skromnom, ali ne preveliki. 60 posto, da kazem.
December 7, 20195 yr sad. ne znam hoce li biti nekih uvodnih borbi. u 22 pocinje. 4 uvodne borbe. Edited December 7, 20195 yr by BWA
December 7, 20195 yr bice uvodnih borbi, cini mi se da sam negde video da glavni mec pocinje oko 21:30
December 7, 20195 yr nista specijalno. dzosua kruzio po ringu i kvrckao ga u stilu brace klicko. ruiz nemocan da skrati distancu i dohvati ga.
December 7, 20195 yr Ovako je Klicko boksovao. Malo ga cvrkne sa direktom i onda drzi distancu i izbegava borbu, tako uzme rundu.
December 7, 20195 yr ja licno gotivim dzosuu. nije bahati idiot kakvih u svijetu boksa ima na pretek. veceras je boksovao dosadno, ali to je legitimno. svako boksuje onako kako mu odgovara, nastojeci da iskoristi svoje prednosti. curovic i bajrovic su toliko navijali za ruiza da su me dovodili do ludila. nekih 500 puta su ponovili kako je dzosua uplasen, vidi mu se strah u ocima bla bla...
December 7, 20195 yr Šta je bilo 12 rundi na poene? Ne treba link onda. Slušo sam rogana skoro, on kao priča neke Insajd info kako je josua pre prve borbe popio nokaut na treningu i da se prosto nije oporavio do borbe. Da je imao panične napade pre meča. Mada I kličko ga je imao onomad. Pukom srećom je preživeo. Ako bi se ponudio vajlderu bila bi fešta!