ToniAdams Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 za kog ste veceras? ja za ruiza, volim da sa pravom mogu da se opisem neznanki na internetu kao neko ko je gradjen kao sampion teske. bezezanja, jedva cekam, dzosua je favorit po mom skromnom, ali ne preveliki. 60 posto, da kazem.
BWA Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 (edited) sad. ne znam hoce li biti nekih uvodnih borbi. u 22 pocinje. 4 uvodne borbe. Edited December 7, 2019 by BWA
LeBron Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 bice uvodnih borbi, cini mi se da sam negde video da glavni mec pocinje oko 21:30
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 2 minutes ago, nahbar said: Gde ima prenos? arena1
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 pa, onako ništa specijalno. na momente su se dobro mlatili, al samo na momente
BWA Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 nista specijalno. dzosua kruzio po ringu i kvrckao ga u stilu brace klicko. ruiz nemocan da skrati distancu i dohvati ga.
ZokiAsov Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Rutinski ga odradio Dzosua, nije mu dao da pridje, prespreman je
pasha Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Ovako je Klicko boksovao. Malo ga cvrkne sa direktom i onda drzi distancu i izbegava borbu, tako uzme rundu.
BWA Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 ja licno gotivim dzosuu. nije bahati idiot kakvih u svijetu boksa ima na pretek. veceras je boksovao dosadno, ali to je legitimno. svako boksuje onako kako mu odgovara, nastojeci da iskoristi svoje prednosti. curovic i bajrovic su toliko navijali za ruiza da su me dovodili do ludila. nekih 500 puta su ponovili kako je dzosua uplasen, vidi mu se strah u ocima bla bla...
nisam ja Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Šta je bilo 12 rundi na poene? Ne treba link onda. Slušo sam rogana skoro, on kao priča neke Insajd info kako je josua pre prve borbe popio nokaut na treningu i da se prosto nije oporavio do borbe. Da je imao panične napade pre meča. Mada I kličko ga je imao onomad. Pukom srećom je preživeo. Ako bi se ponudio vajlderu bila bi fešta!
Recommended Posts