November 10, 20195 yr On 7.11.2019. at 18:15, April said: Gleda neko Metalac-Radnički? 4:4 trenutno Sent from fav toy A prenose kod nas amaterske meceve? Nisam znao posto zivim u inostranstvu, kul. Moze mi neko reci koja je televizija u pitanju i da li mogu da nadjem stream preko neta?
November 10, 20195 yr arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa.
November 11, 20195 yr 11 hours ago, BWA said: arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa. I Mujo Bajrović, odlični su p.s. I meni su Savić i Marković bii odični. Milina gledati + super publika u Valjevu
November 12, 20195 yr koga zanima, veceras metalac valjevo protiv radnickog bg. prenos na areni 2 u 22:30.
November 16, 20195 yr On 10.11.2019. at 21:06, BWA said: arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa. jel sigurno rec o ovom glumcu, posto mi zvuci dosta starije? inace, meni je biio zanimljiv prvih par puta, posle sam provalio da kenja jedno te isto i uopste ne prati mec koji prenosi. pegla brat o aliju, frejzeru i sustini zivota bar bar pola prenosa, dok mu se na ekranu ljudi poubijase za neku aktuelnu titulu. na stranu sto stalno potencira teorije zavere. posle meca eubank jr - groves je tvrdio da je junior pokraden jer su englezi rasisti. naravno, 20 min posle borbe izadje juniorova izjava u kojoj cestita protivniku na zasluzenoj i postenoj pobedi... Edited November 16, 20195 yr by Bright Billy
November 16, 20195 yr jbt, covek ima zvaku ko da mu je 77 godina... Edited November 16, 20195 yr by Bright Billy
November 16, 20195 yr sta znam. u pravu si za ove teorije zavjere, cesto je otvoreno pristrasan, ali nije monoton sto mi je za komentatora nekako najbitnije. dosta dobro poznaje i amaterski boks sto je za svaku pohvalu, buduci da je do podataka o bokserima i klubovima gotovo nemoguce doci i uz pomoc interneta.
November 16, 20195 yr slazem se za amaterski boks, tu je na svom terenu. meni je mujo zanimljiviji al cesto ne moze da dodje do reci od ovog...