April Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Gleda neko Metalac-Radnički?4:4 trenutnoSent from fav toy
Staklena Brada Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 On 7.11.2019. at 18:15, April said: Gleda neko Metalac-Radnički? 4:4 trenutno Sent from fav toy A prenose kod nas amaterske meceve? Nisam znao posto zivim u inostranstvu, kul. Moze mi neko reci koja je televizija u pitanju i da li mogu da nadjem stream preko neta?
BWA Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa.
April Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 11 hours ago, BWA said: arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa. I Mujo Bajrović, odlični su p.s. I meni su Savić i Marković bii odični. Milina gledati + super publika u Valjevu
BWA Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 koga zanima, veceras metalac valjevo protiv radnickog bg. prenos na areni 2 u 22:30.
Bright Billy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) On 10.11.2019. at 21:06, BWA said: arena prenosi. komentarise slavisa curovic, koji je inace glumac, ali je po meni odlican komentator boksa. jel sigurno rec o ovom glumcu, posto mi zvuci dosta starije? inace, meni je biio zanimljiv prvih par puta, posle sam provalio da kenja jedno te isto i uopste ne prati mec koji prenosi. pegla brat o aliju, frejzeru i sustini zivota bar bar pola prenosa, dok mu se na ekranu ljudi poubijase za neku aktuelnu titulu. na stranu sto stalno potencira teorije zavere. posle meca eubank jr - groves je tvrdio da je junior pokraden jer su englezi rasisti. naravno, 20 min posle borbe izadje juniorova izjava u kojoj cestita protivniku na zasluzenoj i postenoj pobedi... Edited November 16, 2019 by Bright Billy
Bright Billy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) jbt, covek ima zvaku ko da mu je 77 godina... Edited November 16, 2019 by Bright Billy
BWA Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 sta znam. u pravu si za ove teorije zavjere, cesto je otvoreno pristrasan, ali nije monoton sto mi je za komentatora nekako najbitnije. dosta dobro poznaje i amaterski boks sto je za svaku pohvalu, buduci da je do podataka o bokserima i klubovima gotovo nemoguce doci i uz pomoc interneta.
Bright Billy Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 slazem se za amaterski boks, tu je na svom terenu. meni je mujo zanimljiviji al cesto ne moze da dodje do reci od ovog...
nisam ja Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Bliži se revanš džošua ruiz. A ni vajlder ortiz niko nije komentarisao.
Recommended Posts