Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Зајебан је ко и сви жутаћи, види му се по фаци.

самни

Edited by johan nagel
  • Haha 2
Posted
Just now, johan nagel said:

Зајебан је ко и сви жутаћи, види му се по фаци.

Vucicu, ti li si?

• Haha 2
Posted

Samo gledam kako ih meri i pitam se šta je ovo jesu ove mačke paid actresses jer ja da probam ovo s mojom, sad bih kucala ovaj post sa gipsom na obe ruke čkiljeći kroz jedno oko.

• Haha 2
Posted (edited)

Ma da , ja kad gledam klipove u kojima sve mačke vole da se maze, predu  glasno, obožavaju gazde, poziraju, druže se sa psima i pticama, pomislim kako meni od svih tih milih dušica zapadne baš svaki put ( 3 puta do sada) mačka iz pakla. 

Jedna je bila čak toliko perfidna da , kada sam došla da biram mačiće, uskoči u krilo i napravi okice najslađe na svetu i samo što nije progovorila, volim te.. Još uvek imam ožiljke na rukama od njenih zuba kada mi je visila sa  ruke.

edit: ako se neko čudi zašto ožiljci na rukama, a visila je samo sa jedne, reći ću samo: kandže na zadnjim šapama.

Edited by Arkadija
  • +1 1
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted
Ma da , ja kad gledam klipove u kojima sve mačke vole da se maze, predu  glasno, obožavaju gazde, poziraju, druže se sa psima i pticama, pomislim kako meni od svih tih milih dušica zapadne baš svaki put ( 3 puta do sada) mačka iz pakla. 
Jedna je bila čak toliko perfidna da , kada sam došla da biram mačiće, uskoči u krilo i napravi okice najslađe na svetu i samo što nije progovorila, volim te.. Još uvek imam ožiljke na rukama od njenih zuba kada mi je visila sa  ruke.

edit: ako se neko čudi zašto ožiljci na rukama, a visila je samo sa jedne, reći ću samo: kandže na zadnjim šapama.
Isto, Čarli mi je napravila ogrebotine po nogama kao da sam trcalakroz trnje u kratkoj suknji jer voli da se penje što je ok ako sam u farmerkama, ali u pidzami i trenerci....uglavnom žuta kao sto neko rece je zajeban igrac

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

• +1 2
Posted
22 hours ago, Patty Lee said:

Samo gledam kako ih meri i pitam se šta je ovo jesu ove mačke paid actresses jer ja da probam ovo s mojom, sad bih kucala ovaj post sa gipsom na obe ruke čkiljeći kroz jedno oko.

ovaj jedan kunta dok ga premeravaju :lolol:

Posted

I sve pokazuju stomačić! :mad: U komentaru je neko napisao da su vrv dobre i mirne jer taj vojnik lepo postupa sa njima, brine, hrani ih, bla bla…ja stvarno mislim da je i do karaktera mačke, jer moja ima bolju uslugu nego u hotelu sa pet zvezdica a odbija s gnušanjem da sarađuje po bilo kom pitanju :dry:

• Haha 3
Posted

Нисам је познавао овако али је одавала утисак правог представника мачеће врсте, онако са карактером како и треба, плус је и изгледала дивно.

И сам имам мачора Сенкино годиште тако да ме кад тад исто чека.

Posted
Otišla je Senka reneova.
Odmorila se duša mačeća.
[emoji24][emoji24][emoji24]b28290f9def4097d8c2f122aeae7e1ec.jpg

....shiit has hit the fan.
Zbogom Senka [emoji1665] [emoji25]

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Posted

Oglašava se meketanjem kao beba kada se meškolji u snu. :wub:

• +1 1
Posted

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk