johan nagel Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) Зајебан је ко и сви жутаћи, види му се по фаци. самни Edited November 7, 2022 by johan nagel 2
Milošica Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, johan nagel said: Зајебан је ко и сви жутаћи, види му се по фаци. Vucicu, ti li si? 2
Patty Lee Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Samo gledam kako ih meri i pitam se šta je ovo jesu ove mačke paid actresses jer ja da probam ovo s mojom, sad bih kucala ovaj post sa gipsom na obe ruke čkiljeći kroz jedno oko. 2
Arkadija Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) Ma da , ja kad gledam klipove u kojima sve mačke vole da se maze, predu glasno, obožavaju gazde, poziraju, druže se sa psima i pticama, pomislim kako meni od svih tih milih dušica zapadne baš svaki put ( 3 puta do sada) mačka iz pakla. Jedna je bila čak toliko perfidna da , kada sam došla da biram mačiće, uskoči u krilo i napravi okice najslađe na svetu i samo što nije progovorila, volim te.. Još uvek imam ožiljke na rukama od njenih zuba kada mi je visila sa ruke. edit: ako se neko čudi zašto ožiljci na rukama, a visila je samo sa jedne, reći ću samo: kandže na zadnjim šapama. Edited November 10, 2022 by Arkadija 1 1 3
gagilija Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Ma da , ja kad gledam klipove u kojima sve mačke vole da se maze, predu glasno, obožavaju gazde, poziraju, druže se sa psima i pticama, pomislim kako meni od svih tih milih dušica zapadne baš svaki put ( 3 puta do sada) mačka iz pakla. Jedna je bila čak toliko perfidna da , kada sam došla da biram mačiće, uskoči u krilo i napravi okice najslađe na svetu i samo što nije progovorila, volim te.. Još uvek imam ožiljke na rukama od njenih zuba kada mi je visila sa ruke. edit: ako se neko čudi zašto ožiljci na rukama, a visila je samo sa jedne, reći ću samo: kandže na zadnjim šapama.Isto, Čarli mi je napravila ogrebotine po nogama kao da sam trcalakroz trnje u kratkoj suknji jer voli da se penje što je ok ako sam u farmerkama, ali u pidzami i trenerci....uglavnom žuta kao sto neko rece je zajeban igracПослато са SM-A536B помоћу Тапатока 2
slepa živana Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 22 hours ago, Patty Lee said: Samo gledam kako ih meri i pitam se šta je ovo jesu ove mačke paid actresses jer ja da probam ovo s mojom, sad bih kucala ovaj post sa gipsom na obe ruke čkiljeći kroz jedno oko. ovaj jedan kunta dok ga premeravaju
Patty Lee Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 I sve pokazuju stomačić! U komentaru je neko napisao da su vrv dobre i mirne jer taj vojnik lepo postupa sa njima, brine, hrani ih, bla bla…ja stvarno mislim da je i do karaktera mačke, jer moja ima bolju uslugu nego u hotelu sa pet zvezdica a odbija s gnušanjem da sarađuje po bilo kom pitanju 3
Popular Post Frank Pembleton Posted November 11, 2022 Popular Post Posted November 11, 2022 Otišla je Senka reneova.Odmorila se duša mačeća.[emoji24][emoji24][emoji24]....shiit has hit the fan. 2 21
johan nagel Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Нисам је познавао овако али је одавала утисак правог представника мачеће врсте, онако са карактером како и треба, плус је и изгледала дивно. И сам имам мачора Сенкино годиште тако да ме кад тад исто чека.
gagilija Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Otišla je Senka reneova.Odmorila se duša mačeća.[emoji24][emoji24][emoji24]....shiit has hit the fan.Zbogom Senka [emoji1665] [emoji25]Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
DejanMilč Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Oglašava se meketanjem kao beba kada se meškolji u snu. 1
mlatko Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 3
Recommended Posts