July 19, 20213 yr Popular Post jedan lepotan sa vrlo recitim izrazom lica (nije moj, fotkala sad na letovanju)
July 24, 20213 yr Da li i Vas ljubimac obraduje poklonom? Mene svako jutro pred ulaznim vratima dočeka neko smeće i mrtav miš, gušter, ptičica… Juče crevom opran ulaz i terasa
July 24, 20213 yr Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi.
July 24, 20213 yr To je razlog što im stavljaju one ogrlice sa zvoncetom. Da ne mogu da budu uspešne u šunjanju pri lovu.E sad da li to ima psihičke posledice po mačku nemam pojma... ... Shiit has hit the fan
July 24, 20213 yr 50 minutes ago, mraki said: Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi. "Evo ti dokrajči ga, ti dvonožni stvore koji si nesposoban da sebi uloviš hranu".
July 24, 20213 yr 1 hour ago, mraki said: Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi. Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju , a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja.
July 24, 20213 yr Ма то је класично курчење у фазону види шта ја умем, и ако престанеш да ме храниш, нећу умрети од глади поданиче.
July 24, 20213 yr 7 hours ago, Taihoskopija said: Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju , a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja. Tačno, pokazuje da je mali privrednik, a pri tom je i veštija u neutralizaciji zajedničkih neprijatelja koji nam rade o glavi i kradu hranu. Edited July 24, 20213 yr by halloween
July 24, 20213 yr Kod mene familija ima tri komada - specijalizovali su se, imaju niše - jedna lovi zmije, druga guštere a treća miševe i ostale pacovske derivate.
July 28, 20213 yr Juče dobih samo rep od guštera, ostatak je možda i preżiveo. Danas miš. Ostavila ga na otirač slične boje i ja naravno nisam video već zgazio svom snagom i razmrcvario ga. Aaaaaa…