Jump to content

Featured Replies

• Popular Post

jedan lepotan sa vrlo recitim izrazom lica (nije moj, fotkala sad na letovanju)

macor.jpg

• Author

#ChinaFloods

chinaflood.jpg

:cry:

Da li i Vas ljubimac obraduje poklonom?

Mene svako jutro pred ulaznim vratima dočeka neko smeće i mrtav miš, gušter, ptičica…

QB9qBUj.jpg
Juče crevom opran ulaz i terasa:rolleyes:

Deli hranu sa vama, vi ste mu porodica.

Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu.
Nikad ne jede, samo donese i ostavi.

To je razlog što im stavljaju one ogrlice sa zvoncetom. Da ne mogu da budu uspešne u šunjanju pri lovu.
E sad da li to ima psihičke posledice po mačku nemam pojma...

... Shiit has hit the fan

50 minutes ago, mraki said:

"Evo ti dokrajči ga, ti dvonožni stvore koji si nesposoban da sebi uloviš hranu".

:nobles:

1 hour ago, mraki said:

Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju :happy:, a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja. 

Ма то је класично курчење у фазону види шта ја умем, и ако престанеш да ме храниш, нећу умрети од глади поданиче.

Poznat video, al šteta je da ga ne vide oni koji ga propustiše.

7 hours ago, Taihoskopija said:

Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju :happy:, a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja. 

Tačno, pokazuje da je mali privrednik, a pri tom je i veštija u neutralizaciji zajedničkih neprijatelja koji nam rade o glavi i kradu hranu.

Edited by halloween

Kod mene familija ima tri komada - specijalizovali su se, imaju niše - jedna lovi zmije, druga guštere a treća miševe i ostale pacovske derivate. 

F742DE79-5246-4E78-82D2-CF59E8ADDFDC.jpeg

Juče dobih samo rep od guštera, ostatak je možda i preżiveo. 
Danas miš. Ostavila ga na otirač slične boje i ja naravno nisam video već zgazio svom snagom i razmrcvario ga. Aaaaaa… :frust: