Popular Post Aleksija Posted July 19, 2021 Popular Post Posted July 19, 2021 jedan lepotan sa vrlo recitim izrazom lica (nije moj, fotkala sad na letovanju) 1 10 1
mraki Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Da li i Vas ljubimac obraduje poklonom? Mene svako jutro pred ulaznim vratima dočeka neko smeće i mrtav miš, gušter, ptičica… Juče crevom opran ulaz i terasa 2 1
mraki Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi.
Frank Pembleton Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 To je razlog što im stavljaju one ogrlice sa zvoncetom. Da ne mogu da budu uspešne u šunjanju pri lovu.E sad da li to ima psihičke posledice po mačku nemam pojma... ... Shiit has hit the fan
ragasto Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 50 minutes ago, mraki said: Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi. "Evo ti dokrajči ga, ti dvonožni stvore koji si nesposoban da sebi uloviš hranu". 4 2
Taihoskopija Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 1 hour ago, mraki said: Fala joj, ali mislim da ona ovo ne doživljava kao hranu. Nikad ne jede, samo donese i ostavi. Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju , a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja. 6
johan nagel Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Ма то је класично курчење у фазону види шта ја умем, и ако престанеш да ме храниш, нећу умрети од глади поданиче. 3
Malkmus Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Poznat video, al šteta je da ga ne vide oni koji ga propustiše. 2 2 3
halloween Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 (edited) 7 hours ago, Taihoskopija said: Ali ona misli da vi to jedete, pa učestvuje u privređivanju , a i tako pokazuju kako su mafija i odlični lovci, pa da vam objasni da je ona najbolja. Tačno, pokazuje da je mali privrednik, a pri tom je i veštija u neutralizaciji zajedničkih neprijatelja koji nam rade o glavi i kradu hranu. Edited July 24, 2021 by halloween 2
James Marshall Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Kod mene familija ima tri komada - specijalizovali su se, imaju niše - jedna lovi zmije, druga guštere a treća miševe i ostale pacovske derivate. 1
mraki Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Juče dobih samo rep od guštera, ostatak je možda i preżiveo. Danas miš. Ostavila ga na otirač slične boje i ja naravno nisam video već zgazio svom snagom i razmrcvario ga. Aaaaaa…
Recommended Posts