yolo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 evo kraljevske porodice.njeno visocanstvo olga (kraljica majka)njegovo visocanstvo kraljevic lotrek (glupi sin, koji nikada nece sesti na presto)posinak anubus (lisen naslednih prava na presto, ali punopravni uzivalac kraljevskih privilegija) to be continued....
Аврам Гојић Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Stavicu i ja slatke slike ali prvo da nešto pitam kolege mačkare. Imam mače, ženku od jedno 4 meseca. Već je čišćeno od parazita preparatom "Vitaminthe". U ponedeljak imam zakazano kod veterinara da mače pregleda, bocne i šta već treba, ali nešto me malo brine. Mala je razigrana i vesela, ali joj se stomak čini malo uvećanim, naduvenim, i to ne uvek u istom obimu. Ne izgleda strašno, ali maca ponekad odlučuje da spava na boku. Kaka joj je normalna, bez parazita. Kada ne jede neko vreme, tipa kada je ujutru zateknem gladnu, čini mi se da joj je stomak normalan.Da nije u pitanju nadimanje od suvih granula (uglavnom Royal Canine) koje zalije sa hektolitrom vode? Danas prelazim na potapanje granula da "ogreznu". Valjda će to pomoći.Ima li neko iskustvo sa mačićima i stomačićima?
Musharaf Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 pa dok su mali stomaci su im veliki i mekani. mozda je prezderavas, ko bi ga znao? koliki su joj obroci, koliko puta obavlja, hm, veliku nuzdu?
yolo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ima suve hrane koja ne bubri. to se desava samo sa onom koja je jako suva. pokusaj da nadjes onu masnu, em je mace vole, em je bolja za njihov stomak. mozda ne i za lipidni status, ali jbga nema savrsenih resenja.
fedra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 (edited) Probajte da joj par dana dajete kuvanu piletinu i pomalo jogurta. Nikako mleko! Edited November 3, 2007 by fedra
Аврам Гојић Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hvala kolegama, narocito Fedri, jer sam jutros rano skuvao malo piletine i dao joj, i privremeno je lisio suvih granula. "Izduvala" se kao balon do sada, cini se da ju je neki sastojak u granulama nadimao, ko ce ga znati.
fedra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Hvala kolegama, narocito Fedri, jer sam jutros rano skuvao malo piletine i dao joj, i privremeno je lisio suvih granula. "Izduvala" se kao balon do sada, cini se da ju je neki sastojak u granulama nadimao, ko ce ga znati.
yolo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 znaci ne mogu da verujem koliko kuckara ovde ima, mackari na okup!!!
msmodesty Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 znaci ne mogu da verujem koliko kuckara ovde ima, mackari na okup!!!nemoj se otimati jaci smo i cekamo iza ugla ....
decak Kejt Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Najvise volim kad se nocu probudim i cujem je kako prede u snu negde u dnu kreveta.Tada najsladje ponovo zaspim.
luba Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 evo ti macaka koliko hoces. taman i da demantujem te tvrdnje da je dzeronimo debeo i veliki.na prestolu, ipak je potomak kraljice majke olge:najlepse je sedeti tamo gde se ne smenisam nista slomioostvarila su se larkova predvidjanja: fudbal se ne propustanajdraza aktivnostdruga najdraza aktivnost
Indy Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Lubo, iz nekog razloga ne mogu da kliknem na te slicice...tj.da ih uvecam.
yolo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 for luba only:sta mi to ovde imamo..... i ko se krije medju drugim malim macama 1. vreme je da se njupa.....2. ja sam lepotan s prozora....3. malisani se igraju....wubwubwubwubwub....
Musharaf Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 gazzo, ko su ovi žutaći?lubo, nemoj da linkuješ na te malecne slajbe...
yolo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 gazzo, ko su ovi žutaći?lubo, nemoj da linkuješ na te malecne slajbe...glavni zutac je dzeronimo, lubin l(j)ubimac, neustrasivi sin kraljice olge i sultana sulejmana velicanstvenog. evo ga ovde sa svojim starijim bratom lotrekom:
Recommended Posts