halloween Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Možda sam već pisala, ima veterinar u Boki Kotorskoj, opsednut svojim poslom, jede granule za mačke. Prvo probao malo da vidi hoće li mu biti nešto, pa kad nije bilo posledica, jede kad ga mrzi da ide iz ordinacije po hranu.
I*m with the pilots Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Možda sam već pisala, ima veterinar u Boki Kotorskoj, opsednut svojim poslom, jede granule za mačke. Prvo probao malo da vidi hoće li mu biti nešto, pa kad nije bilo posledica, jede kad ga mrzi da ide iz ordinacije po hranu. Da nije taj vanzemaljac? :D //District 9
Miljenko Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Nema mi Saurona, nesto vise od 3 dana; sada sam vec zabrinut. Dobro je sto je nedruzeljubiv, kada mu neko pridje, obicno pobegne, ali...
bradilko Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Možda sam već pisala, ima veterinar u Boki Kotorskoj, opsednut svojim poslom, jede granule za mačke. Prvo probao malo da vidi hoće li mu biti nešto, pa kad nije bilo posledica, jede kad ga mrzi da ide iz ordinacije po hranu.da nije iz kotora?
renne Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Nema mi Saurona, nesto vise od 3 dana; sada sam vec zabrinut. Dobro je sto je nedruzeljubiv, kada mu neko pridje, obicno pobegne, ali... Jesi li ga tražio. dozivao?
Miljenko Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Jesam. Obilazio sam okolne ulice i nista. Komsija do mene ima dosta macaka u kuci i desavalo se da mi pokupi neko mace, koje slucajno izadje van dvorista, te da ga ne pusta napolje; no ovo je odrasla macka, pa je malo teza za kontrolu.
djili Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) http://video.twimg.com/tweet_video/DOtJRIJW4AAQHxw.mp4 Edit: e pa trt sto samo trba copy paste za video Edited November 29, 2017 by djili
decak Kejt Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 imam situaciju sa mojim voljenim Duskom, kog bih ovih dana mlatila kao vola. mislim da je poceo da shvata da beba koja nam se pridruzila pre par meseci ne ide nigde, she’s here to stay, i jbg malo ga je stavila u drugi plan. sad, ne znam da li se sveti jer to nikada pre nije radio, ili je obelezio teritoriju u zelji da zamaskira BO gosta koji nam je bio u poseti dan pre nego sto sam provalila zlodelo, tek, pisnuo je na kauc, ja ispolivala mesto sircetom, ali imam utisak da se vratio da obelezi jos malo, i sad me stra’ da ne krenemo da se nadgornjavamo, ja sirce, on pisolinu, ja sirce, i tako u krug, dok gajba ne pocne da vonja na hordere mackare. svakako je u planu bilo i profesionalno ciscenje kauca, ali me zanima a) kako da ga odbijem od toga da zapisava namestaj b) hoce li profi cistaci ukloniti tragove naseg dvoboja
renne Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 uh, nezgodno. Može dako iz besa pa obeležava i godinu, dve, tri, a da mu ne možete ništa. Pričam iz poluličnog iskustva, muški su opasne prznice i vole da se svete Treba kupiti profesionalne praškove bez kojekakvih enzima pa time ribati Ili zvati prefesionalce
decak Kejt Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 38 minutes ago, Frank Pembleton said: Ili cvikete... ? ma vec je cvikete, zato me i cudi ovakvo njegovo ponasanje. Renne, ‘fala na utesnom postu :D (sve se nadam da ce beba uskoro da ga sarmira i da ce postati najbolji drugari, inace je on nevidjeno odana macka)
Recommended Posts