September 21, 20177 yr Vcrs se u dvoriste dolutalo jos jedno mace tako da sam sada na broju 4 (plus nasa dva). I nemam pojma kako cu da ih prehranim jer jedu kao armija :D Novi uljez
September 22, 20177 yr Ali to je kaliko macka, ona donosi srecu i po pravilu je zenka. Evo malo opstepoznatih istanbulskih macaka. Mazene i pazene, kao i sve ostale zivotinje po gradu, ukljucujuci i golubove na Konstantinovom stubu.
September 22, 20177 yr licite:) Ali to je kaliko macka, ona donosi srecu i po pravilu je zenka. Evo malo opstepoznatih istanbulskih macaka. Mazene i pazene, kao i sve ostale zivotinje po gradu, ukljucujuci i golubove na Konstantinovom stubu. Jeste zenka :o kako si znao? I ne znam dal donosi srecu, al ja moram da smislim kako da nabavim dzak granula jer nemam dovoljno ni za trockog
September 22, 20177 yr po boji::: :)))) trobojke su uvek zenke :) 1:1000 se desi trobojni muzjak, zato su na ceni:) isto tako zute zenke su retke, najcesce su muzjaci zuto-narandzasti ima neko pravilo vezano za boje, recesivne gene i pol, al da me ubijes sad ako znam tacno Edited September 22, 20177 yr by Sara
September 22, 20177 yr Izguglao :v Za sada mi je tu crni, koga ne mogu da izbacim :D Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
September 22, 20177 yr Nije čudo što ne možeš kad je šećer Edit : crne životinje je teško lepo uslikati, plus si ti očito diletant za fotografisanje, ali ipak se vidi da je ovo crno mače neviđeno slatko i umiljato ... i trobojkica isto???????? Edited September 22, 20177 yr by Sara
September 22, 20177 yr I ocajan fotograf, i mace je hiperaktivno i najvise bi da se mazi i trlja o mene tako da cim vidi da mu prilazim skace