Sara Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Baš je uviđajna, nije se posadila preko bosiljka nego fino pored????
kurjak92 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Vcrs se u dvoriste dolutalo jos jedno mace tako da sam sada na broju 4 (plus nasa dva). I nemam pojma kako cu da ih prehranim jer jedu kao armija :D Novi uljez
kurjak92 Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 I posto se neprestano umiljava pao je selfi kada mi je skocila u krilo
halloween Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Ali to je kaliko macka, ona donosi srecu i po pravilu je zenka. Evo malo opstepoznatih istanbulskih macaka. Mazene i pazene, kao i sve ostale zivotinje po gradu, ukljucujuci i golubove na Konstantinovom stubu.
kurjak92 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 licite:) Ali to je kaliko macka, ona donosi srecu i po pravilu je zenka. Evo malo opstepoznatih istanbulskih macaka. Mazene i pazene, kao i sve ostale zivotinje po gradu, ukljucujuci i golubove na Konstantinovom stubu. Jeste zenka :o kako si znao? I ne znam dal donosi srecu, al ja moram da smislim kako da nabavim dzak granula jer nemam dovoljno ni za trockog
Sara Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) po boji::: :)))) trobojke su uvek zenke :) 1:1000 se desi trobojni muzjak, zato su na ceni:) isto tako zute zenke su retke, najcesce su muzjaci zuto-narandzasti ima neko pravilo vezano za boje, recesivne gene i pol, al da me ubijes sad ako znam tacno Edited September 22, 2017 by Sara
kurjak92 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Izguglao :v Za sada mi je tu crni, koga ne mogu da izbacim :D Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
Sara Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Nije čudo što ne možeš kad je šećer Edit : crne životinje je teško lepo uslikati, plus si ti očito diletant za fotografisanje, ali ipak se vidi da je ovo crno mače neviđeno slatko i umiljato ... i trobojkica isto???????? Edited September 22, 2017 by Sara
renne Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 a možda dečko ima i lošu kameru na telefonu, koja nema autofokus?
kurjak92 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 I ocajan fotograf, i mace je hiperaktivno i najvise bi da se mazi i trlja o mene tako da cim vidi da mu prilazim skace
Recommended Posts