Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

ovaj je specifičan, vezan je za ljude, inače vlasnici imaju još dva psa, i kad god putuju dolazi žena koja bude u kući da bi ih hranila i šetala. Međutim, zadnji put se mačak toliko naljutio da nije hteo da se pokaže 2 dana, to je tek bio cirkus. Tražili su ga i po krovovima i po podrumima, dok je on sve vreme bio u vešu ormanu. Oni su primetili da neko koristi pesak na spratu ali nisu mogli da dokažu da je on, pošto povremeno dolazi još jedna mačka. Zato su mislili da je sigurnija varijanta da bide u stanu, al čvorak:/ Takvu kombinaciju ludih karaktera mačke i vlasnika još nisam videla.

Posted

Moja macka nije htela da igra preferans sa mnom nedelju dana, toliki je baksuz bila.

Posted (edited)

Mene su PPP lurkeri s posla provalili preko Mimija, napusite se svi sefu ulizice. Necu da menjam nick.

Edited by halloween
Posted

@halloween

:Hail: nis ti dzabe škorpija :wub:

Posted

Kakvo srce ovaj gore!

Majo, ako treba treći za pref, a uvek treba:

kliz.jpg

Posted

Gde si rodjace! Da li nakon operacije ima posebnih zahteva za vodu koju pije? Mimi vrlo otvoreno bojkotuje Prolom vodu, a stalno odlazem da poslusam veterinara i serviram mu samo Prolom, da nema lickanja iz cesme, pa ce popustiti kad zaista ozedni.

Posted

Mene su PPP lurkeri s posla provalili preko Mimija, napusite se svi sefu ulizice. Necu da menjam nick.

:lolol:

Posted

@ Rodjak, nažalost prolom ne može da pomogne za ovo što moj ima-pkd. Tako bar kaže dr, al ja sam počela da mu dajem i hoće da je pije, ali samo iz ruke i iz čaše ???? Dosta je normalan

Posted

Moja macka nije htela da igra preferans sa mnom nedelju dana, toliki je baksuz bila.

nije ona baksuz nego nece da se zamajava sa pacerima.

Posted (edited)

Upaljen zub izgleda [emoji24]

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока

5b79efb56d3d6cf35b08ffa6202d031e.jpg

Edited by kurjak92