Sara Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Pre par nedelja natrčim na mače, crno sa braon očima, umiljato do besvesti, kažem sebi ako bude tu kad se vratim moje je! Ne uspem kasnije da ga pronađem, raspitivala se okolo al ništa. Jutros pratim sina na more, kad komšinica sedi na klupi u pola 5?! Šeta moje mače ❤️ koliko sam se obradovala, usvojila ga je super žena, ulepšali mi dan❤️❤️
Prokleto Djubre Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) . Edited August 3, 2017 by Prokleto Djubre
halloween Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Ošišala sam danas Mimija. Pretpostavljam da u mačećem svetu on sad ima "šerpa" frizuru. Nije ni znao šta ga je snašlo (pošto ima beskrajno poverenje u mene), tek pred kraj kreacije je shvatio da mu lepota netragom puni plastičnu kesu i tad je počeo da se buni, o-ča-jan! Sad se malo navikao, pa mi se čini i da uživa. Za vikend ćemo malo da popravimo tako da mu ostane samo flafi glava i vrh repa ćubast, pa ću ga možda i ovekovečiti. Edited August 3, 2017 by halloween
I*m with the pilots Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 ^Daj da ga vidimo sa serpa frizurom ;D
halloween Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) Molim vas da mu se ne smejete! Nisam baš Vidal Sasun, ali ga nijednom nisam povredila makazama. Edited August 4, 2017 by halloween
gagilija Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jooj [emoji7] Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
gagilija Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 (edited) macka za poneti Edited August 4, 2017 by gagilija
Arkadija Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Molim vas da mu se ne smejete! Nisam baš Vidal Sasun, ali ga nijednom nisam povredila makazama. Duša mala, kako je unesrećen.
Recommended Posts