Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Ima genetsku bolest bubrega, ceo bubreg je u cisti, drugi u malim cistama, kamen u besici, a sad ce 6 godina da napuni ???? Davno su se na forumu spominjali dobri vetovi, zapamtila sam Magaša, al mi je bio potreban hirurg bas kad je forum crko...Kurjace, uzmi ovo mace, pa vidi ga ????

Posted

a gde kurjaku nudite, mucenik radi dva posla, ne stigne da se vidi u ogledalo...

Posted

Ja bih ti preporučio Srećka za takve stvari, odličan hirurg, a i Tanja zna posao

Posted

a gde kurjaku nudite, mucenik radi dva posla, ne stigne da se vidi u ogledalo...

Pa kad mu je došlo samo

Posted

Pa imam vec trockog :v , jedva uspevam da hranim i njega smotanog i jednookog 
ovo cu da pazim da ne ugine, cuo sam sinoc da je celu noc mnjaukalo negde u dvoristu gladno

Posted (edited)

onda cu da ga natovljenog prodam i povratim pare xexexexe

Edited by kurjak92
Posted (edited)

cicos.jpg

Ovo je cicos za koga sam pitala......na pogresnom topiku o psima

Baš si pep, pep.

Nadam se da je operacija dobro prošla.

Koliko koštaju te operacije? Da se spremam da imam zdravstveni fond za Mimija kad ostari, za nedaj bože.

Edited by halloween
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

u ovaj crni je zajeban, ocigledno ima istorju

... evo i mog zemunskog klana, fali MIle koji nije usao u kadar (a ne bi ni mogao, ima deset kila minimum)

btw. Ivan (ovaj manji) je za usvajanje kome treba. Ostale iz omaca sam podelio.

20232365_10212994937084846_2227680001382

Edited by Caligula
Posted

Crna je ženka, mamo ove gore šarenice pored točka, koja je inače teško povređena, i mora nogica da se amputira. Inače, sve su ženkice, sterilisane

Posted (edited)

Uh.

Po inostranstvu prave proteze za macke i pse, ne znam da li ovde moze da se nabavi.

Edited by Caligula
Posted

mi smo imali macku sa amputiranom zadnjom sapom, bila je prilicno funkcionalna. cak je i trcala i igrala se kad je rana zarasla i oporavila se.

Posted

Plot twist

Ovo crno je siroce i samo se udomilo :D 1ee546718a95373ca6ec497b444c3b5c.jpg605e7512f30bd8b30ec7788f9394687e.jpg1289a8996940280fef63ee2753d41b0b.jpg

Послато са F3311 уз помоћ Тапатока