Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Danas je krenuo iz Beograda za Trst, mali macor Winston, koga cemo da udomimo, verovatno kod nas. Cim stigne, slikam i postavljam slike.

Edited by Tresko
Posted

Kako stoji stvar sa životinjskim šengenom? Kako mace prelaze granicu, postoji li neka međunarodna potvrda?

Posted
Kako stoji stvar sa životinjskim Šengenom? Kako mace prelaze granicu, postoji li neka međunarodna potvrda?
Ma ima gomila papira, čitava fascikla raznih potvrda, kao i sanitarna knjižica-pasoš. Vize ne traže. :lol:
Posted
Danas je krenuo iz Beograda za Trst, mali macor Winston, koga cemo da udomimo, verovatno kod nas. Cim stigne, slikam i postavljam slike.
Tresko, zar nemas ti vec i neko ogromno kuce? Nije ti frka da ce Winston postati snack? :unsure:
Posted
Tresko, zar nemas ti vec i neko ogromno kuce? Nije ti frka da ce Winston postati snack? :unsure:
Imam, imam, Newfoundlanda (Terranova), Tara od 70 kg, ali nema frke, pošto imamo već jednu mačku, gospodju u godinama(16), tako da Tara od malih nogu živi sa mačkom, i naviknuta je. A i inače je takvog karaktera da ni mrava ne bi zgazila. Već sinoć su se upoznali i malo igrali, kad je Winston pregurao početni šok od Tarine veličine. :lol:
Posted
:) Sajthttp://www.catsthatlooklikehitler.comza cats-that-look-like-hitler (tzv. kitleri)
:Hail: ne mogu da verujem, mislio sam da samo moja zena i ja neke mace zovemo adolf:). crna fleka preko njuskice je najlaksi nacin da se to ime zasluzi:)
Posted
Imam, imam, Newfoundlanda (Terranova), Tara od 70 kg, ali nema frke, pošto imamo već jednu mačku, gospodju u godinama(16), tako da Tara od malih nogu živi sa mačkom, i naviknuta je. A i inače je takvog karaktera da ni mrava ne bi zgazila. Već sinoć su se upoznali i malo igrali, kad je Winston pregurao početni šok od Tarine veličine. :lol:
:lol: aa, pa onda ce sve biti super. pitala sam jer poznajem dosta ljudi koji imaju kucice (doduse manje) i macke koji se ne slazu- ugl. kucici smaraju macke. A znam i slucaj nepodnosenja iguane i macke- zapocinjali su fajt kad god bi se nasli u istoj prostoriji. scena je, naravno, nezaboravna.
Posted
Imam dve macke u kuci i Bernandinku. Sve je u redu, dok nije hrana u pitanju, onda nastupa pravo jaceg da pojede sve sto je na raspolaganju u datom trenutku. Macke uglavnom ne pokazuju nikakvu ambiciju da se igraju sa kucetom od 70 kila koje proizvodi enormne kolicine bala i hiperaktivno je(u odnosu na svoju rasu, pogotovo), ali se ne svadjaju. Mada, kuce ume da bude i dosta ljubomorno, ali vremenom sve manje.
Posted

Bilo bi dobro kad bi neko napisao nešto o bolestima mačaka , kako se leče i kako ih sprečiti.Konkretno neki vet da napiše recimo o FLUTD (bolesti donjeg urinarnog trakta), da bi vlasnici mogli da prepoznaju i da znaju šta da rade.

Posted

meni se ovo uselilo u kuću i svi su izgledi da će i da ostane.macemediumqy6.jpg

Posted

el ti se uselio i neki poltergajst zajedno sa ovom sotonom :lol:

Posted

pa ujeda me nešto noću samo moram da vidim jel vampirska devica ili su buve

Posted

buve, prijatelju! :ph34r: odma` frontlajn

Posted
meni se ovo uselilo u kuću i svi su izgledi da će i da ostane.
e pa nek' je na veselje, opako izgleda