Jump to content

Featured Replies

Danas je krenuo iz Beograda za Trst, mali macor Winston, koga cemo da udomimo, verovatno kod nas. Cim stigne, slikam i postavljam slike.

Edited by Tresko

Kako stoji stvar sa životinjskim šengenom? Kako mace prelaze granicu, postoji li neka međunarodna potvrda?

vasudeva418 said:
Kako stoji stvar sa životinjskim Šengenom? Kako mace prelaze granicu, postoji li neka međunarodna potvrda?
Ma ima gomila papira, čitava fascikla raznih potvrda, kao i sanitarna knjižica-pasoš. Vize ne traže. :lol:
  Tresko said:
Danas je krenuo iz Beograda za Trst, mali macor Winston, koga cemo da udomimo, verovatno kod nas. Cim stigne, slikam i postavljam slike.
Tresko, zar nemas ti vec i neko ogromno kuce? Nije ti frka da ce Winston postati snack? :unsure:
  Joshua said:
Tresko, zar nemas ti vec i neko ogromno kuce? Nije ti frka da ce Winston postati snack? :unsure:
Imam, imam, Newfoundlanda (Terranova), Tara od 70 kg, ali nema frke, pošto imamo već jednu mačku, gospodju u godinama(16), tako da Tara od malih nogu živi sa mačkom, i naviknuta je. A i inače je takvog karaktera da ni mrava ne bi zgazila. Već sinoć su se upoznali i malo igrali, kad je Winston pregurao početni šok od Tarine veličine. :lol:
  Tihajeza said:
:) Sajthttp://www.catsthatlooklikehitler.comza cats-that-look-like-hitler (tzv. kitleri)
:Hail: ne mogu da verujem, mislio sam da samo moja zena i ja neke mace zovemo adolf:). crna fleka preko njuskice je najlaksi nacin da se to ime zasluzi:)
  Tresko said:
Imam, imam, Newfoundlanda (Terranova), Tara od 70 kg, ali nema frke, pošto imamo već jednu mačku, gospodju u godinama(16), tako da Tara od malih nogu živi sa mačkom, i naviknuta je. A i inače je takvog karaktera da ni mrava ne bi zgazila. Već sinoć su se upoznali i malo igrali, kad je Winston pregurao početni šok od Tarine veličine. :lol:
:lol: aa, pa onda ce sve biti super. pitala sam jer poznajem dosta ljudi koji imaju kucice (doduse manje) i macke koji se ne slazu- ugl. kucici smaraju macke. A znam i slucaj nepodnosenja iguane i macke- zapocinjali su fajt kad god bi se nasli u istoj prostoriji. scena je, naravno, nezaboravna.
  Tresko said:
Imam dve macke u kuci i Bernandinku. Sve je u redu, dok nije hrana u pitanju, onda nastupa pravo jaceg da pojede sve sto je na raspolaganju u datom trenutku. Macke uglavnom ne pokazuju nikakvu ambiciju da se igraju sa kucetom od 70 kila koje proizvodi enormne kolicine bala i hiperaktivno je(u odnosu na svoju rasu, pogotovo), ali se ne svadjaju. Mada, kuce ume da bude i dosta ljubomorno, ali vremenom sve manje.

Bilo bi dobro kad bi neko napisao nešto o bolestima mačaka , kako se leče i kako ih sprečiti.Konkretno neki vet da napiše recimo o FLUTD (bolesti donjeg urinarnog trakta), da bi vlasnici mogli da prepoznaju i da znaju šta da rade.

meni se ovo uselilo u kuću i svi su izgledi da će i da ostane.macemediumqy6.jpg

el ti se uselio i neki poltergajst zajedno sa ovom sotonom :lol:

pa ujeda me nešto noću samo moram da vidim jel vampirska devica ili su buve

buve, prijatelju! :ph34r: odma` frontlajn

Kelt said:
meni se ovo uselilo u kuću i svi su izgledi da će i da ostane.
e pa nek' je na veselje, opako izgleda