Agni Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Joj, mogu da zamislim kako ti je bilo. Nadam se da ce biti u redu.
Frau Gabrijela Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 neću da se hvalim previše današnjim stanjem, samo mogu reći da sam se po n-ti put uverila koliko su mačke fascinantna bića. kao da se jučerašnji dan nije ni desio. sad bi samo jela i mazila se. jedino što nije morala biti fascinantna jutros od šest sati. <_<
kim_philby Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 kada ce ako ne tada :) Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Elmer Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 E i ja jednog člana dovodim iz Belog grada krajem jula, nEsam ranije nikad imala macu u stanu ^_^
Аврам Гојић Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 znam da predlog zvuci cudno, ali probaj da je nahranis
Miralem Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 zar macke ne treba hraniti posle ponoci? ili su to gremlini?
Arkadija Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Slatkiši, oba, i ovaj Miralemov koji je sada malji deca, i ovaj Gagilijin.
Recommended Posts