April 14, 201411 yr potkolenice su na dva mesta polomljene, sutra je operacija toga. Ostao je bez zuba. sad će još jedno snimanje
April 14, 201411 yr Mukica :( Ali srediće mu noge. Zube - teško, ali mačke mogu jesti i kad izgube zube. Sitne granule i mokra hrana i vozi. Biće to OK!
April 14, 201411 yr Ma nema veze, nego čisto da znaš da, ako je Rista, da je u najboljim mogućim rukama, on je mački moje žene sredio veoma komplikovanu frakturu. A i da nije Rista, zna Vlada kome da poveri slučaj :) Edited April 14, 201411 yr by Грешни Василије
April 14, 201411 yr Ma nema veze, nego čisto da znaš da, ako je Rista, da je u najboljim mogućim rukama, on je mački moje žene sredio veoma komplikovanu frakturu. A i da nije Rista, zna Vlada kome da poveri slučaj :) ma upravo sam se time i vodio da nema veze ko je. ja nisam čak ni pitao koliko će sve to da košta
April 14, 201411 yr renne nije valjda da pricamo o onoj maci sa lepim okama sto si pisao da ima bokserski nos? edit: mislim, sad me treba tuci. nije ni bitno koja je, samo da bude dobro... Edited April 14, 201411 yr by Patty Lee