renne Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 potkolenice su na dva mesta polomljene, sutra je operacija toga. Ostao je bez zuba. sad će još jedno snimanje
Аврам Гојић Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Mukica :( Ali srediće mu noge. Zube - teško, ali mačke mogu jesti i kad izgube zube. Sitne granule i mokra hrana i vozi. Biće to OK!
renne Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 e jel mi veruješ da nisam ni pitao, toliko smo u šoku. sutra ti javim
Аврам Гојић Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Ma nema veze, nego čisto da znaš da, ako je Rista, da je u najboljim mogućim rukama, on je mački moje žene sredio veoma komplikovanu frakturu. A i da nije Rista, zna Vlada kome da poveri slučaj :) Edited April 14, 2014 by Грешни Василије
AnaDilajt Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 O jadničko mali , ali što reče Vasilije može mačak i bez zuba da se snađe.
renne Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ma nema veze, nego čisto da znaš da, ako je Rista, da je u najboljim mogućim rukama, on je mački moje žene sredio veoma komplikovanu frakturu. A i da nije Rista, zna Vlada kome da poveri slučaj :) ma upravo sam se time i vodio da nema veze ko je. ja nisam čak ni pitao koliko će sve to da košta
Patty Lee Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) renne nije valjda da pricamo o onoj maci sa lepim okama sto si pisao da ima bokserski nos? edit: mislim, sad me treba tuci. nije ni bitno koja je, samo da bude dobro... Edited April 14, 2014 by Patty Lee
Recommended Posts