March 31, 201411 yr Ma čim mačka odbije da jede ja to smatram znakom da nešto nije u redu. Ne moze nikako da vidi da li je sterilisan, osim ako je on tu 24/7 pa ce primetiti da ga nema 2-3 dana. Znam ja to, ali ubedi ti moju majku koja mora da živi pored te žene.
March 31, 201411 yr @ Nera Stvarno nema nikakve potrebe da mi se izvinjavas :) Ne moze nikako da vidi da li je sterilisan, osim ako je on tu 24/7 pa ce primetiti da ga nema 2-3 dana. + 1 Teorije nema da provali. Ja cak pocinjem da sumnjam da mog nisu ni sterilisali jer ga erotsko uzbudjenje nikako ne napusta. Ruka moje majke mu je fetis Samo mu se odjednom zacakle oci pa joj opkoraci ruku i bez ikakvog fizickog kontakta krene da mesi sapicama oko nje.
March 31, 201411 yr Moj je kastriran pre tri godine, i još uvek napastvuje jedno ćebe i jednog plišanog magarca, a ni jastuci mu nisu strani.
March 31, 201411 yr Ali je skroz simpatično koliko on ne zanima ove lokalne mačore. Ima ih dvojica, trojica koji redovno preko krovova dolaze u dvorište, ja ih i nahranim kad ih vidim i oni se kolju između sebe za prevlast na teritoriji, a ovaj moj ih ič ne zanima. NJega niko ne dira. On se kao nešto trsi, hukće na njih, al to je potpuna ignorancija.
March 31, 201411 yr Јохана опет крстари. Тј док хода, љуља се ко лађа. Ваљда неће опет омацити осморо као пре три године. За утеху, и прошле године је била тако широка па је било четворо.
April 2, 201411 yr da li neko zeli rin tin tina? zivi u nshc, ali nece moci vise da ostane tamo. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.559672767427171.1073741931.139019632825822&type=3
April 2, 201411 yr Kolega mi kaže da je ispred njegove zgrade na drvetu već tri dana jedna odrasla mačka, izgleda bolesna. Zvao je vatrogasce, neće da dođu, i neka udruženja za zaštitu životinja čije je brojeve našao na netu, niko se ne javlja. Je l imate ideju koga bi mogao da zove? Edited April 2, 201411 yr by sailorman
April 2, 201411 yr Samo dok izvadim iz kutije, vec krene da se penje po nogama, a kada ga i otvorim, mjauce glasnije nego kad namirise svezu ribu i ne prestaje dok mu ne ostavim kesicu da se trlja o njoj. I tako jedno pola sata i posle je miran kao bubica. Ima nesto valerijane u sebi, nikakva tajna. Ako ne pazim na solju, zavuce glavu u nju i pije ;D
April 2, 201411 yr Potpuno isto vazi i za ovaj caj. posto je own brand, mozda je i isti caj, ko ce ga znati Edited April 2, 201411 yr by Грешни Василије
April 2, 201411 yr Kolega mi kaže da je ispred njegove zgrade na drveru već tri dana jedna odrasla mačka, izgleda bolesna. Zvao je vatrogasce, neće da dođu, i neka udruženja za zaštitu životinja čije je brojeve našao na netu, niko se ne javlja. Je l imate ideju koga bi mogao da zove? ako je u ns, neka napise spans-u + lokacija.
April 2, 201411 yr Potpuno isto vazi i za ovaj caj. posto je own brand, mozda je i isti caj, ko ce ga znati o da. poznata situacija
April 2, 201411 yr Међутим ми смо у авлији а и на башти били запатили ту мачју траву (кетнип) и ништа, мачке не реагују. Канда неће свака сорта мачака да трза на то.
April 2, 201411 yr moja danas bila na cipovanju prvo se iz straha zaletela pravo u staklena vrata kredenca posle malo osinula veta kandzama al sve u svemu sad je i zvanicno moja, sa zvanicnim imenom milica :) nezvanicno mica :) sad jos samo da je sterilisem pa mogu da je pustim u dvoriste