Arkadija Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :wub: imam i ja takvog primerka, sada živi u simbiozi sa radijatorima u svim sobama
halloween Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) greška Edited February 6, 2012 by halloween
dunja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a kakve su, joj :wub:jel bache, jel to lav ili lavica?
MocaVukotic Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 popio brufen i lego da ga prođe vušugla, tako se to radi...zelena mačka
Buck Naked Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 a kakve su, joj :wub:jel bache, jel to lav ili lavica?lavonja!Teodor Ruzvelt
Kelt Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 evo ga kad se peć zagrejala do neizdržljivosti, ali samo da može je dotakne
Frank Pembleton Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja se prošetao malo danas po keju i video ovo dvoje, pa reko da pokažem onim dvema princezama kod mene kući, da vide u kakvoj blagodeti žive...Mada i ovi su se privalili na splavove sa kuhinjom, i uopšte nisu bili impresioni "najhladnijim danom u istoriji" ;)
Frank Pembleton Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jedna od ove dve "bezobraznice" počela je dešto kija ili kašlje ne mogu da odredim tačno.Ja sumnjam da je pre da oće da izbaci dlake pošto su počele malo jače da se linjaju.Elem šta koristite da im olakšate izbacivanje dlaka?
gagilija Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 moj macak voli macinu travu, mada je nisam skoro sadila...uglavnom jede hairball control hranu od hill's-a i redovno ga cetkam. za sada je ok...inace ima neku cudnu fiksaciju gumastim predmetima kao sto su gumice za tegle, separatori prstiju za pedikir, cak mi je pojeo prostirku za vezbanje (naravno, ne celu, ali sasvim dovoljno da je bacim), tako da sve pravljeno od te penaste gume sklanjam na njemu nedostupna mesta.posle jedenja prostirke, danima je povracao i izbacivao komadice gume...uzas
Recommended Posts