katamaran Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 I mali je ista majka.Dr. Evil i Mini Me Link to comment
halloween Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Ovo cudo mi se rodilo na krovuNjegova majka je jos uvek divljakusa ali je redovna kod mene na klopi (cak i bira) Da pocnem polako i ovo da hranim ili mu je za sada dovoljno to sto sisa majku?...I pater familiasJedini koji je i zvanicno moj (mada je i on prebeg od komsinice)Nikako da mu trajno resim ove probleme sa ocima :(Deluje kao već dovoljno veliki da počne da se hrani normalnom hranom, za početak paralelno sa mlekom. Ako nije stasao za tu hranu, neće je ni jesti, možeš slobodno da ga ponudiš.Što se tiče oka, tu sam ekspert. Da li si pokušao kombinaciju vezemicin masti i fiziološkog rastvora? Uhvatiš ga za vrat tamo gde mačke uhvate mačiće kad hoće da ih nose, to je najbezbednija pozicija za tebe jer je tada gotovo miran. Prvo mu ispereš oči fiziološkim rastvorom putem šprica bez igle, a potom namažeš oči vezemicinom. Trebalo bi da prođe za 4-5 dana.http://www.vetzavodzemun.com/producthem.php?id=52 Link to comment
katamaran Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Cini mi se da je ovaj mali uzeo par granula danas kad sam im ih digao na krov.Ovog mog sam do sada samo mazao vezemicinom. Hvala puno na savetu :) Link to comment
brokoli Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Tesko da ce iko moci, renne... stvarno je nevidjena lepota od macke. :ziga: Ubo si jack pot registracijom na ovaj forum....Konacno sam presla ceo topic.. Sve same lepotice i lepotani. Link to comment
katamaran Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 (edited) Ruke izgrebane od kandzica? Imam iskustva sa takvima :DMoram da se pohvalim da moja macorcina koji obozava da se bije sa mnom nikad ne vadi kandze. Samo ume krvnicki da me ujede ako ga bas mnogo iznerviram :) Edited August 21, 2012 by katamaran Link to comment
gagilija Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 hehe i moj muz ima izgrebane ruke zbog macora, a ja nemam. s njim se bije, a sa mnom se mazi Link to comment
salkodinamitas Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 (edited) Kika, letece prase Edited August 27, 2012 by salkodinamitas Link to comment
Duci Simonovic Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 (edited) [/img]suveniri sa letovanja, cekam da se skroji njihov novi dom pa da vidimo jesul pederiske il ce biti i rasplodjavanja ovih simpa reptila Edited August 28, 2012 by Duci Simonovic Link to comment
Arkadija Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Sve mace znaju da šapicama najviše prija umereno izlaganje septembarskom suncu Link to comment
renne Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 videla sam cica macu vrapca, jesam, sesam videla sam Link to comment
Tale Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 [/img]suveniri sa letovanja, cekam da se skroji njihov novi dom pa da vidimo jesul pederiske il ce biti i rasplodjavanja ovih simpa reptilaJe l' gotov dom? Jesi li im nabavio lampe? Link to comment
Duci Simonovic Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Gotov, stavio I lampu I drvce I skoljku, lepo izgleda, jedino ne znam kakvu podlogu da metnem. Ovaj veci se opustio I deluje da uziva, manji je jos uvek uplasen, nista nije jeo, bojim se za njega, sutra cu uzeti male bubice pa ce valjda klopati. Nadam se da ce preziveti. Link to comment
Recommended Posts