February 25, 201213 yr je l ti znas da ovo sad znaci rat?aaa, dok se vratim nocas, mrtav si covek. mrtav, beo, i debeo.i celav!
February 25, 201213 yr divni su vam drugari, kuce mace predivni. svima po srce. imam i ja jednog, predobrog dedicu :)kakav carski pas!
February 25, 201213 yr e hvala :)kao bioskop je smesan :)tako i deluje na ovoj slici :D super je.imam haskija koji ima iste oci kao ovaj lepotan.
February 25, 201213 yr e hvala :)kao bioskop je smesan :)koliko godina dekica ima? deluje lepo da se drzi.
February 26, 201213 yr tako i deluje na ovoj slici :D super je.imam haskija koji ima iste oci kao ovaj lepotan.e pre njega sam imala haskicu 10 godina. :( nikada je neću prežaliti :( 4 meseca posle nje, nadjem njega na ulici.
February 26, 201213 yr koliko godina dekica ima? deluje lepo da se drzi.po mojoj rekonstrukciji 12-13. Kod mene je 8. Moja veterinarka se setila, kada ga je videla da ga je lečila naa ulici u nekom bloku, i tako rekonstruišemo još te 3... 3,5 možda. Da super je on, zdrav prav, osim lošeg kvaliteta zuba. Izvadili smo 5-6 do sada. Ali veseo kao štenac. :)
March 13, 201213 yr Evo jedne stare slike, Žika veliki lopov, napada špageteSada je mrcina velika i debela i ponekada pohara kantu za đubre.
March 17, 201213 yr za assucka i mustang, bretonka mojih roditelja:najludje kuche koje moje oci videse, nema te pojave koja nju moze da drzi u mestu duze od 2 minuta, djavo mali :)
March 17, 201213 yr e, ziljavi, juce sam procitao da je umro dosadasnji najruzniji pas na svetu. sad imate sansu.