Filozof manijak Posted October 24, 2023 Posted October 24, 2023 naslov slike: Lopov Đilas konačno iza rešetaka zbog krađe 619 bilijardi megatona mačje trave! 1 5
Popular Post utilitarist Posted October 25, 2023 Popular Post Posted October 25, 2023 mala, osam godina kasnije sa njenih 14, nije se promenila sem što je postala gluvać. u glavi je naravno ostala ista jer takav je usud kad se rodiš sa telom psa a mozgom komarca ovo je meda 5 15
Popular Post Eleniko Posted October 27, 2023 Popular Post Posted October 27, 2023 bubako je juče posetio dimitru, svoju grumerku. ušao je kao čupavo čudovište a izašao kao čisto, podašišano jagnješce. pritom ga je ova uvaljala u neki puder, miriše kao doterana baba. ukratko, spreman je za povratak u vračar historikal sledećeg vikenda. mnooooogo je dobar /mada je u toku dana išao da juri mačke i napravio incident kada se popeo na vrh drveta odakle nije mogao da siđe pa je krenuo da drami i cvili toliko da ga je pola sela spasavalo, pas debil/ 4 6 5
adam Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 jao - kad rece ko doterana baba, ja prepoznao svoju kevu. zena je imala fobiju od starackog mirisa pa se, sto bi rekli u njenom mostaru, flitala kao nezdrava svim mirisima koje dohvati. cenim da je i koji osvezivac vazduha pao u te svrhe. pa su joj svi za osmi mart, rodjendan i razne praznike donosili dezodoranse, parfeme i kolonjske vode jer znali. jos imam u kuci milion bocica raznog i ne znam sta bih s tim. a podelio po familiji i komsiluku gomilu. nije mozda za ovde al me podsetilo pa ne izdrzah da ne kazem. a cuko je bombona. 2 2
Popular Post Eleniko Posted November 5, 2023 Popular Post Posted November 5, 2023 idem kroz tviter slike iz ove godine i nalećem na one za koje nisam ni znao da postoje evo jedna žozefinina dobra serija, kraj aprila - nije još za kupanjac ali jeste za ležanjac 4 9
Eleniko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 pa ovo su šokovi bubi na vrhuncu štrokavosti, zapuštenosti, nepodašišanosti plus dolazak kući nakon jutarnjeg lova na zečeve i druge živuljke iz rupa na poljima pored mora malo kasnije kupanje na suvo pa dremkica u hladu a 26. aprila ga je dimitra pretvorila u pravog lepotankovića 6 1 2
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 21 minutes ago, slepa živana said: simpatičniji je kad je čupav jeste, ali je užasno nepraktično, milioni čičkova se hvataju ko ludi na njega mada ima nešto nenormalno simpatično u tome kako se uprepodobi u vračarskog lepotana kada dobije friz kod dimitre s obzirom da je i on asimetrični ćopavac, ima dovoljno defekata na sebi da ne izgleda kao sajamski primerak 1
Popular Post Arkadija Posted November 13, 2023 Popular Post Posted November 13, 2023 Moja sestra ima novog mačka, Điđija. ovo mu je svakodnevno zaduženje, brojanje golubova i smišljanje kako da doskoči mreži. 3 11
Popular Post jms_uk Posted November 14, 2023 Popular Post Posted November 14, 2023 Kako da doskoci? neke macke samo naskoce na mrezu Evo jedna tanka i duguljasta (mamina) 4 5 3
Recommended Posts