Indy Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Lepo se oporavlja, ko ga ne zna, ne bi znao da mu nešto fali. Evo ga u stanu kod komšinice, istražuje. U vezi ishrane (ono što je komentarisao @igoraki) - rešenje je došlo iz neočekivanog ugla... zavirismo u zamrzivač sa psećom hranom - ispostavilo se da satire ove kockice od mesa! To je jedna vrsta hrane koju on jede sam od sebe, tj. bez da traži moje društvo da bi jeo. Često uzme jednu kockicu mesa u usta i odnese negde i onda je tamo "sakrije", pa je onda "nađe" i pojede... to je radio kad je bio mače. 3 6
igoraki Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 probaj sa džigericom, trebalo bi da je jede i živu, što bi bilo zdravije za njega, ako neće baci je samo malo na gril ili tiganj, koliko da se uhvati korica...meni su se i kućići i mačke otimali kad im to serviram. Super da se oporavio, baš mi je drago da to čujem. 1
Indy Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Btw hvala svima na lajkovima, upravo sam saznao da je danas International Ginger Cat Appreciation Day 😺 5
Popular Post maheem Posted September 1, 2023 Popular Post Posted September 1, 2023 Peppe i njena najbolja drugarica 3 9 1
Popular Post Tale Posted September 3, 2023 Popular Post Posted September 3, 2023 Prvi put na zidu terase (prizemlje), dve nedelje nakon što smo ga pokupili sa ulice: 2 12
Popular Post Tale Posted September 3, 2023 Popular Post Posted September 3, 2023 Još jedna, radoznalost. 1 13
Indy Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 1 hour ago, slepa živana said: đilas! Pomislio sam da mi je taj komentar poznat... Spoiler 3
Recommended Posts