msv Posted June 7 Share Posted June 7 Čula da majke dobijaju 10k, a još nema dete 1 1 Quote Link to comment
Popular Post aram Posted June 8 Popular Post Share Posted June 8 Ali tata, grmi! Moram još u krilu da budem! 10 5 Quote Link to comment
Popular Post maheem Posted June 9 Popular Post Share Posted June 9 doooooodji da se meškoljimo 4 6 Quote Link to comment
Popular Post nera Posted June 11 Popular Post Share Posted June 11 Komsinica napravila kolaz sa svim ljubimcima u zgradi Moj cile je u gornjem redu pod kanadskim kodnim imenom Richard 3 14 Quote Link to comment
Patty Lee Posted June 11 Share Posted June 11 Ali MENACE i još ova “it wasn’t me” faca! Richard je kjutać Quote Link to comment
Popular Post Tolaa Posted June 11 Popular Post Share Posted June 11 Tri nedelje. 😍 2 20 Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted June 24 Share Posted June 24 Nešto sam promukao, ajde robe,ne mrdaj da malo dremnem....shiit has hit the fan. 1 1 2 Quote Link to comment
maheem Posted July 1 Share Posted July 1 Ja sela! Krenula je kod psihologa, neke cure, bihejvioriste. Pre izvesnog vremena je postala netrpeljiva prema, na početku nekim psima, posle prema svim. Blamirala nas svaki dan. E pa kaže psiholog da je prestrašena. Otkrili smo šta je uzrok - povreda u igri sa džukcem u šumi ju je poremetila. Pre neki dan je povredila nokat :@ jbt bog mater ni za šta nisi! 2 4 3 Quote Link to comment
Tolaa Posted July 8 Share Posted July 8 Ne kapiram baš što si mi kupila ovako mali krevet, ali dobro, snaći ću se nekako. A krevet nije za nju nego za sestru koja stiže za nedelju dana. Spoiler 5 4 Quote Link to comment
Lancia Posted July 8 Share Posted July 8 Koja sestra, sta ti je, vidi kako su joj pale usi 1 Quote Link to comment
nisam ja Posted July 8 Share Posted July 8 Jao moram da ponovim fotkanje, jer sad znam zašto joj je ovo omiljeno mesto u kujni. Quote Link to comment
Recommended Posts