Frank Pembleton Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 Staviš mu negde drugo da mu odvučeš pažnju [emoji12][emoji41][emoji12]...shiit has hit the fan... 1
igoraki Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 jedu ježevi svašta nešto, neće mu ništa faliti sa pečenicom, ja sam par puta u životu držao ježeve na gajbi po par dana, baš simpatična životinjka, dali smo jednom vino da pije, odvalio se jež i spavao sa sve četiri u vis, inače su jako plašljivi 3
Valk Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 3 hours ago, JozoMujica said: Ovo sa pečenicom je simboličan čin šumadijskog gostoprimstva, ne može čovek da mi uđe u dvorište a da ga ničim ne ponudim... Đe rakija?
JozoMujica Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 16 minutes ago, Valkyrie said: Đe rakija? U mene. 1
renne Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Just now, Lancia said: Renne, de nalazis te ruske macke?¿ preko raznih društvenih mreža, to su sve stare mace koje nema više ko da čuva Nastja već ima 11 godina i dva meseca 5
I*m with the pilots Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Povremeno kod mene u gradu osvane takav poziv da neko preuzme stare mačke jer ili vlasnik ide u dom za stare ili je preminuo i slično, i primećujem da po pravilu odmah napisu da porodice sa decom na dolaze u obzir jer macama treba mir. Oko jedne majke i sina macana smo ozbiljno razmisljali, pogotovo jer je zena dugo (i napadno) molila po internetu ali nije htela ni pod razno kad je čula da imamo dvoje klinaca. Pokušala dam da je razumem, ali, mislim se, pa nece mace umreti od buke nase dece. Nekaf mi se čini da ljudi preteruju u tome oko mačaka, vise puta se i prepirah sa nekima koji tvrde da macka ne sme da menja stanište dok smo mi na odmoru (dok smo tražili neki maceci pansion) ili ce biti sumrak sveta
renne Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Ovo oko menjanja boravka je u principu tačno, mnogo je bolje "zadužiti" nekoga da obilazi macu, čisti i hrani 2
Popular Post maheem Posted August 11, 2023 Popular Post Posted August 11, 2023 Sestrica je otišla na more pa se ja uvalim u njen krevet 2 12 1
Popular Post warp Posted August 13, 2023 Popular Post Posted August 13, 2023 Gosn Rajko Mirijevski (8) 2 17
slepa živana Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 kakav lepotanko za rajka nema kapa super ime 1 1
Popular Post Sara Posted August 13, 2023 Popular Post Posted August 13, 2023 Evo i ja da se pohvalim jednim Lepotankom, nije moj al kao da jeste. Cistokrvni, miljakovacki prevrtač kontejnera, pokupljen davnih dana iza CMarketa. Narav mu je izuzetna, gazdarica mu bar 5puta dnevni preti šut kartom, ali Bred Pit je medj mačkama i svestan je toga. Masanko 5 17
Recommended Posts