Tolaa Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Nije se mrdnula sa jastučeta ni kad je krenuo vatromet napolju noćas. Digla glavu kad je počelo da puca i posle par sekundi nastavila da spava. 😊 1
mustang Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 7 minutes ago, Tolaa said: Nije se mrdnula sa jastučeta ni kad je krenuo vatromet napolju noćas. Digla glavu kad je počelo da puca i posle par sekundi nastavila da spava. 😊 Super da se ne plasi...i zna sta je udobno ... Podseca me na ivana
Tolaa Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 30 minutes ago, renne said: mene podseća na prepariranu lisicu I mene, to je i naslov iznad fotke. Ponekad kad šetamo, prilaze klinci da pitaju je li lisica. 😄 1
Musky Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Ponekad kad šetamo, prilaze klinci da pitaju je li lisica. [emoji1]Pa jel jeste...? Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Tolaa Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 1 hour ago, Musky said: Pa jel jeste...? Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Ko zna s kim su joj se preci parili... Mešavina lisice, dinga i kengura. 😊
mustang Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 (edited) Juce smo otisli u "art district" Nema tu vise nista od art, potpuno promenjen izgled blokova i ulica, ubise kreativnost pomodarstvom. Muz je nastavio da skljoca, ja iznervirana odem u njihov dog park. Jebem ti ja te pse koji ne znaju da trce, da se igraju, nisu tako vaspitani valjda... Ovaj moj, divljak na spram njih, ko mali rus , rastrcao se svuda. Njihovi psi, uz gazde koji su na telefonima. Cak niko kontakt jedni s drugima da naprave! I svi pod maskama. Tacno se videlo na ivanu da se smorio sa njihovim kucicima. Ni psi im nisu socialized Zaboravuh sliku na nervnoj bazi da zakacim Edited January 4, 2021 by mustang 2
Musky Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Muz je nastavio da skljoca, ja iznervirana odem u njihov dog park. Dog park...? Ja i komša povedemo pse na plažu da se rashlade...u kolima već okese jezičine, još njegov alabai ima cirka 70kg... I kada osveženi izlete iz vode i u jurnjavi pretrče preko desetak peškira preskačući ležaljke...mi se pravimo da nisu naši...a maltezeri i mopsovi pod suncobranima u frasu.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1
Skyhighatrist Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 1 hour ago, Musky said: kada osveženi izlete iz vode i u jurnjavi pretrče preko desetak peškira preskačući ležaljke...mi se pravimo da nisu naši
čekmeže Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Juče mi uginuo jež, a taman sam nu našao drugara za praznike
Recommended Posts