alpiner Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ima četiri godine i zove se Rems. Čekao sam dve godine ovu kupovinu i napokon su stvoreni uslovi za smeštaj. Kupio sam salaš pored Bačke Topole sa bratom pa smo doveli konje. On takmičarskog za prepone, a ja ovog zajebanta. Planiram da mu nađem devojčicu ubrzo
mustang Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Kaci nam slike molim te, da mu nekad i oci vidimo.. A sto je zajebant?
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 živiš moj san. ja da dobijem na lutrijitm imao bi farmu konja, samo ne znam kako je moguće održati je na pozitivnoj nuli u srbiji, a ne baviti se onim što je greh i pomisliti, a kamo li napisati
alpiner Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Za razliku od većine konjara nisam bogat. Salaš koji smo kupili bio je u očajnom stanju, ali je polako doveden u normalu i sada pristojno izgleda. Konji su ljubav koju nam je preneo otac. Svojevremeno sam i ja trenirao prepone, ali nisam bio dovoljno uporan, odvukle su me neke druge stvari i kraj je usledio kada je ergela prodala kobilu koju sam sprema za R1 i šampionat Juge Arkanovim džiberima. Serenu nikada nisam prežalio. Bila je ogromni Holštajn sivac/zelenko od 700kg. Nikada nisam pao sa nje, kao da me je čuvala na leđima.. 4
alpiner Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 28 minutes ago, mustang said: Kaci nam slike molim te, da mu nekad i oci vidimo.. A sto je zajebant? Ponike umeju da budu prgave i svojeglave. U Remsa sam se zaljubio zato što je sušta suprotnost. Dobronameran je, sve ga interesuje i ide za čovekom kao kuče. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 a koji je model “poslovanja” farme konja u srbiji? da li je to uopšte moguće
alpiner Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Da skratim, trenutno je ekonomski nemoguće, Ergela na kojoj sam trenirao je sa 150 pala na jedva deset konja i ni jedan takmičarski. Taj posao nije isplativ zato što ne postoje takmičenja i sve je mrtvo. Teško je prodati bogatašima konje kada nemaju gde da se qrče i da ih pokazuju. 1 1
Popular Post Hamlet Strašni Posted December 17, 2020 Popular Post Posted December 17, 2020 Nadjite mačku... 2 1 7
mustang Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) Danas je presao 20km garant. Mrtav spava na meni skroz izduzen Edited December 18, 2020 by mustang 2
mustang Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) 5 minutes ago, mustang said: Danas je presao 20km garant. Mrtav s na meni skroz izduzen Edited December 18, 2020 by mustang
Recommended Posts