Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Ima četiri godine i zove se Rems. Čekao sam dve godine ovu kupovinu i napokon su stvoreni uslovi za smeštaj.

Kupio sam salaš pored Bačke Topole sa bratom pa smo doveli konje. On takmičarskog za prepone, a ja ovog zajebanta. Planiram da mu nađem devojčicu ubrzo

Posted

Kaci nam slike molim te, da mu nekad i oci vidimo.. A sto je zajebant? :D

Posted

živiš moj san. ja da dobijem na lutrijitm imao bi farmu konja, samo ne znam kako je moguće održati je na pozitivnoj nuli u srbiji, a ne baviti se onim što je greh i pomisliti, a kamo li napisati

Posted

Za razliku od većine konjara nisam bogat. Salaš koji smo kupili bio je u očajnom stanju, ali je polako doveden u normalu i sada pristojno izgleda.

Konji su ljubav koju nam je preneo otac. Svojevremeno sam i ja trenirao prepone, ali nisam bio dovoljno uporan, odvukle su me neke druge stvari i kraj je usledio kada je ergela prodala kobilu koju sam sprema za R1 i šampionat Juge Arkanovim džiberima. Serenu nikada nisam prežalio. Bila je ogromni Holštajn sivac/zelenko od 700kg. Nikada nisam pao sa nje, kao da me je čuvala na leđima..

• +1 4
Posted
28 minutes ago, mustang said:

Kaci nam slike molim te, da mu nekad i oci vidimo.. A sto je zajebant? :D

Ponike umeju da budu prgave i svojeglave. U Remsa sam se zaljubio zato što je sušta suprotnost. Dobronameran je, sve ga interesuje i ide za čovekom kao kuče. 

• +1 1
Posted

a koji je model “poslovanja” farme konja u srbiji?

da li je to uopšte moguće

Posted

Da skratim, trenutno je ekonomski nemoguće, 

Ergela na kojoj sam trenirao je sa 150 pala na jedva deset konja i ni jedan takmičarski. Taj posao nije isplativ zato što ne postoje takmičenja i sve je mrtvo. Teško je prodati bogatašima konje kada nemaju gde da se qrče i da ih pokazuju.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Danas je presao 20km garant. Mrtav spava na meni skroz izduzen

IMG_20201217_154015_copy_600x800.jpg

IMG_20201217_190939_01_copy_1200x674.jpg

Edited by mustang
  • +1 2
Posted (edited)
5 minutes ago, mustang said:

Danas je presao 20km garant. Mrtav s na meni skroz izduzen

Edited by mustang