November 25, 20204 yr On 16.11.2020. at 12:33, slepa živana said: Jeste moja zena fotkala, pokusacu da pronadjem bolju rezoluciju evo Ivana izbliza
November 25, 20204 yr On 3.11.2020. at 8:55, Spirit said: Drugari došlo vreme da se upišem i ja na ovaj topić Upoznajte Ćira (ćelav kao Ćiro iz Gomore, uši kao Ćiiirooo), mali bostonac danas napunio 3 meseca U principu jurimo se sa piš piš i ka ka ali zato u autu je fazon je l treba da vezem pojas Sunce ti jebem, kakva facetina. Da se niko ne uvredi, sve životinjke su vam carevi, ali ova njuškica je zasenila sve.
November 25, 20204 yr Popular Post Dok se tučem sa kovidom, drugi ga izvode u šetnju a on šalje pozdrave Edited November 25, 20204 yr by Spirit
November 25, 20204 yr Popular Post Nisam se pohvalio, udomili smo mače pre par meseci. Zapravo, sama se udomila, došla i ostala.
November 25, 20204 yr Jes da mi zivot nije bio dosadan ni pre, ali otkako je ovaj mali seronja ušao u moj/nas zivot, sve je postalo još više obojeno. Ne znam sta bih bez njega. Naš dvoje smo kao dva crevca povezani, zajedno svuda. Moj mali alfa mudonja koji sa osmehom trpi sve moje poljubce i davljena od ljubavi. Ne mogu da verujem koliko brzo vreme leti... My love Edited November 25, 20204 yr by mustang
November 26, 20204 yr 7 hours ago, Indy said: Ej bre Indy, stvarno nisam morao da spoznam ove užase promiskuiteta. Bio sam u ubeđenju da Đinđa ima samo jednu simpatiju sa kojom očijuka kroz zatvorena klizna vrata.
November 27, 20204 yr A sta hoce, kad ovako stane ispred rebe? Trazi nesto konkretno ili samo paznju?
November 27, 20204 yr Ma samo pažnju, da gledam u nju (ne dozvoljava dodire), pogledi su bitni, da ne gledam sport
November 27, 20204 yr 2 hours ago, Indy said: Au taj Note 20 slika odlično pri slabom svetlu:) evo još jedna od sinoć, u uslovima slabe osvetljenosti