slepa živana Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 2 minutes ago, Lancia said: Gaca je vodja bande¿ ja tipujem na ivana @Caligula meni tvoje mačke stoje na desktopu na kompu na poslu. mislim da si pisao da ih je slikala tvoja žena, vire ispod nekog nameštaja, možda gaca i ivan, ili su tad bili neki drugi tigrasti naraštaji. poručuju mojim kolegama, prilazite ovom stolu na sopstvenu odgovornost obožavam tu sliku, popravi mi raspoloženje svaki dan kad dođem u kanc i uključim komp. 2
Lancia Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 1 minute ago, slepa živana said: ja tipujem na ivana @Caligula meni tvoje mačke stoje na desktopu na kompu na poslu. mislim da si pisao da ih je slikala tvoja žena, vire ispod nekog nameštaja, možda gaca i ivan, ili su tad bili neki drugi tigrasti naraštaji. poručuju mojim kolegama, prilazite ovom stolu na sopstvenu odgovornost obožavam tu sliku, popravi mi raspoloženje svaki dan kad dođem u kanc i uključim komp. Daj da vidim tu fotku.
Caligula Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 8 minutes ago, Lancia said: Gaca je vodja bande¿ Ne, Alef koja je dosla pre mesec dana im yebe kevu oboma. Gaca je majka, Ivan joj je sin, ima problem sa malim mozgom jer shepa i zanosi dok ide. Prelep muzjak ali je bas plasljiv, na majku. Ova Alef prava macka, grebe, juri, mazi se, rezi, grize, postavlja im zasede, popizdeli su od nje (i mi preko noci jer beštija ne staje) @slepa živana koja slika? Imam ih dosta pa ne znam koju sam postavljao, ako hocees dacu ti u pristojnoj rezoluciji drago mi je da mi mačke žive i van kuće Jeste, to su Gaca i Ivan btw. druge tigraste nisam imao
slepa živana Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 sutra ću da je okačim kad odem na posao. ne mogu da je nađem na ovoj temi. fenomenalna fotka.
Lancia Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 6 minutes ago, slepa živana said: sutra ću da je okačim kad odem na posao. ne mogu da je nađem na ovoj temi. fenomenalna fotka. Ko ce da ceka do sutra, idi sad na posao 1 1
halloween Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Ovaj moj figlio unico je razbucao istu takvu grebalicu iako mu skraćujem pandže, a vidi vaših je troje, grebalica u pristojnom stanju (još uvek).
Caligula Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 2 hours ago, halloween said: Ovaj moj figlio unico je razbucao istu takvu grebalicu iako mu skraćujem pandže, a vidi vaših je troje, grebalica u pristojnom stanju (još uvek). Ovo nam je druga po redu, prva je devastirana u par meseci
Popular Post slepa živana Posted November 16, 2020 Popular Post Posted November 16, 2020 22 hours ago, Lancia said: Daj da vidim tu fotku. 3 8 3
slepa živana Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 37 minutes ago, Haralampije said: predatori ne znam da li si ispratio priču sa prethodne strane, držim ih na desktopu u kancu, motre na kolege sa 21 inča ekrana 1
renne Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 matora divljakuša sa tonom ginekoloških problema
duda Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 On 16.11.2020. at 12:33, slepa živana said: Fotka je fenomenalna
Recommended Posts