June 25, 20204 yr Na današnji dan pre godinu dana je Wilda stigla kod nas. 😊❤️ Imali smo proslavu i dobila je pseći sladoled po prvi put. Sedi i nestrpljivo čeka da joj kažemo da može da počne da jede (pre toga je skakala na mene od radosti dok sam nosila činiju 😄).
June 25, 20204 yr Wilda, Wilda al kako ti je tolaa uvek sredjena kuca, nista po podu, mene to fascinira. odmorim oci samo dok ti gledam slike.
June 25, 20204 yr 1 hour ago, mraki said: Srećan rodjendan divljakuši Hvala, ali nije joj rodjendan, nego godinu dana otkad je udomljena. 😊 A baš retko imamo stvari po podu. Još nas je i iskustvo sa divljakušom u prvih 6-7 meseci naučilo da je najbolje da ne može da se dočepa ničega što miriše na nas, pa nam ostala navika da ni slučajno nešto ne ostavimo.
June 26, 20204 yr 17 hours ago, Tolaa said: Na današnji dan pre godinu dana je Wilda stigla kod nas. 😊❤️ Imali smo proslavu i dobila je pseći sladoled po prvi put. Sedi i nestrpljivo čeka da joj kažemo da može da počne da jede (pre toga je skakala na mene od radosti dok sam nosila činiju 😄).