gagilija Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Kradem ljudima hranu iako imam svojuSent from my SM-J710F using Tapatalk 1
Tolaa Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Na današnji dan pre godinu dana je Wilda stigla kod nas. 😊❤️ Imali smo proslavu i dobila je pseći sladoled po prvi put. Sedi i nestrpljivo čeka da joj kažemo da može da počne da jede (pre toga je skakala na mene od radosti dok sam nosila činiju 😄). 1
mustang Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Wilda, Wilda al kako ti je tolaa uvek sredjena kuca, nista po podu, mene to fascinira. odmorim oci samo dok ti gledam slike.
Tolaa Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 1 hour ago, mraki said: Srećan rodjendan divljakuši Hvala, ali nije joj rodjendan, nego godinu dana otkad je udomljena. 😊 A baš retko imamo stvari po podu. Još nas je i iskustvo sa divljakušom u prvih 6-7 meseci naučilo da je najbolje da ne može da se dočepa ničega što miriše na nas, pa nam ostala navika da ni slučajno nešto ne ostavimo.
mlatko Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 DomđerdanInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Djuro Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 17 hours ago, Tolaa said: Na današnji dan pre godinu dana je Wilda stigla kod nas. 😊❤️ Imali smo proslavu i dobila je pseći sladoled po prvi put. Sedi i nestrpljivo čeka da joj kažemo da može da počne da jede (pre toga je skakala na mene od radosti dok sam nosila činiju 😄).
Recommended Posts