Barti66 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 On 3.3.2020. at 5:39, mustang said: i kamen da zaplace na ovakvu brigu da mu ne uzmem neku... malo ima? sve mu ovo muz kupuje a ja delim okolo... Sjajno, sjajno....sjaaaajnoooo....
gagilija Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Jooj leptirica [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
mustang Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 4 hours ago, renne said: Bit dis HAHAHAHAHAHAHAH kakva lujka od macke omg!!!! how ‘bout this?
Arkadija Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 13 hours ago, renne said: Bit dis jao, ljubim je u njuškicu i vampirske zubiće
halloween Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Mimijeva dobroćudnost, refleksivnost, mirnoća i opreznost, potpuno mi je zavarala sliku o mačkama kao zverima. Tu je Senka da podseti da postoji druga mačja strana.
mustang Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 (edited) ne znam sta je sa tim ludim zivotinjama i usisivacima. ovaj moj mi ga otima, i za nesto sto mi treba pet minuta da proletim, prodje pola sata jer se natezem sa psom oko sipke. o promeni posteljine da ne pricam...moram da ga izbacim napolje, pri tom se pravi mrtav dok lezi na krevetu, sto znaci da ga prenesem na kauc u dnevnu sobu i brzo otrcim do spavace pa da zabarikadiram vrata da ne moze da udje posto zna kvaku da otvara a ne mogu da zakljucam. Edited March 14, 2020 by mustang
renne Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 10 minutes ago, hansolo said: cile vs. usisivac junak
hansolo Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 5 minutes ago, mustang said: ne znam sta je sa tim ludim zivotinjama i usisivacima. ovaj moj mi ga otima, i za nesto sto mi treba pet minuta da proletim, prodje pola sata jer se natezem sa psom oko sipke. o promeni posteljine da ne pricam...moram da ga izbacim napolje, pri tom se pravi mrtav dok lezi na krevetu, sto znaci da ga prenesem na kauc u dnevnu sobu i brzo otrcim do spavace pa da zabarikadiram vrata da ne moze da udje posto zna kvaku da otvara a ne mogu da zakljucam. Jao da i to mu je manija, kad nameštam donji čaršav poludi od histerije.
Recommended Posts