November 30, 20195 yr 23 hours ago, beyoncé said: @roksi hoćeš da kažeš da sebastijan izgleda ko ćurka? al on je tak kul i zajeban! gde me podseti, sad moram da odgledam sve spotove i intervjua ponovo ok, seksi curka
November 30, 20195 yr @roksi i @mustang ok, pošto ste se složile, da iskoristim priliku dok smo na slikama ljubimaca Spoiler
December 1, 20195 yr preko puta moje majke živi isto takvo kučence. ne samo što je preslatko, već je i najmekše i najpaperjastije nešto što se može dodirnuti. maženje da se prepisuje kao terapija!
December 1, 20195 yr @Barti66 mislim da niste ali vidi se da ste podjednako mekani Edited December 1, 20195 yr by beyoncé
December 1, 20195 yr Gremlinka spremna za praznike. Faraonski pas ali mp3 varijetet.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока
December 1, 20195 yr meni su pudle kao deca bukvalno. za mene one nisu psi. ima jedna velika pudla u komsiluku, skace mi u narucje kobila kad me vidi i da je nosam tako...a ima kila bogami dosta i ne moras da ih dresiras, inteligentne same po sebi. @Tolaa molim te ljubni gremlinku od mene Edited December 1, 20195 yr by mustang