Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

kad sam imao 2meseca i 2 dana 

6221470B-CC72-4BF0-91CC-FED9884BC1FA.jpeg

• Replies 5.7k
  • Views 547.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

On 6.11.2019. at 2:51, InvisibleLight said:

ivanov jezicak :laugh::heart:

kako su prelepi. i veliki. ja moju malecku ne mogu ni cestito zagrliti ni pomaziti kolicka je, ko veverica

eh zato ti nemas problema da spavas ko covek u krevetu a ne ko mi ...tuča za parce kreveta. 

daj jos neku fotku :)

1 hour ago, mustang said:

kad sam imao 2meseca i 2 dana

Folirant mali kako je samo profi složio kučeći pogled :) 

Kod nas štuca wi-fi, ail zato imamo performans uživo "Obilaziti kao Đinđa oko vrućeg rutera". Tako bi rado spavala na njemu, samo da joj je pozadina malo manja.

20191108001.JPG.a253cbb507b69525e88eec44fb1513e1.JPG    20191108002.JPG.18c26c2e3ff1dd87f6839c058a7a1f75.JPG

20191108004.JPG.b64b69dbf14584f92d8be0cf9a283c3f.JPG   20191108003.JPG.6c59681f53cdba70d8e375181aa3ecc4.JPG

20191108005.JPG.29dd10eb026224a7a8ab2e2f7404d84e.JPG

Edited by peralozac

sta joj je? :laugh:

nishta, imaju mali ruter :rolf:

sent from bubamoto

7 hours ago, mustang said:

eh zato ti nemas problema da spavas ko covek u krevetu a ne ko mi ...tuča za parce kreveta. 

daj jos neku fotku :)

kako da ne , budi me bar dva puta - prvo kad sidje s krevta da pije vodu nocu i u povratku se uspinje na zadnje nogice a prednjim sapama grebe krevet dok me ne probudi, da bih je podigla

drugo - probudi me bol u ledjima jer se sklupca i zaspi na mojim nogama

ivan deluje plemenito i flegmaticno, pravi mamin sin:) moja je uncut, mnogo tezak karakter

@peralozac :laugh::heart:

nishta, imaju mali ruter rolf.gif

sent from bubamoto

E stvarno mogli ste za neki veći da se otvorite [emoji12]

... Shiit has hit the fan...

2 hours ago, mustang said:

sta joj je? :laugh:

:lolol:

voli ga

Kači se na net. 

A nemam reci za ovog Ivana. Ne znam, taj je covek to je sigurno i drug i brat i pas. Nisam videla takvu zivuljku. 

2019-11-08.jpg

Mnogo je lep! :)

9 minutes ago, Katikon said:

Kači se na net. 

A nemam reci za ovog Ivana. Ne znam, taj je covek to je sigurno i drug i brat i pas. Nisam videla takvu zivuljku. 

kad me muz nagazio da moramo da imamo psa, rekla sam mu da smo (americki) bretonci i ja Jedno. odrasla sam sa njima, mi smo na istoj frekvenciji, ne znam to da objasnim. ali pripadamo jedno drugom.  tu nema sta da se trenira, samo da se voli, izvodi i hrani. nas dvoje se pogledamo  znamo sta hocemo jedno od drugog. 

smeju se ljudi uvece u parku, obicno sedim na nekoj steni da mogu da pusim sa drugim pusacima... ivan dodje, sedne ko slatka prija ispred mene, kao da me cuva i onda ja njemu “go play with other dogs” i odmah ode da se juri sa drugim psima. :laugh:

a kao brat je sa onom viszlom, Agnes, , vrlo je zastitnicki prema njoj, ako je neki pas prema njoj agresivan, ivan ulece iz tri lepe da je brani. i to ide grudnim kosem na psa odmah stane ispred nje. u njihovoj vezi on je pusta da mu radi sta god hoce iako je on nezavisan i totalno drugaciji sa drugim psima. 

2 minutes ago, renne said:

2019-11-08.jpg

jaooo sto je lepa!!!:wub:

evo i ovu kacim za danas da se malo smejete i odoh u “krug dvojke” da obavljam zadatke

3EB13C67-B8EF-4782-B7F5-5A95F6187CE7.jpeg

:D ko covek <3

:D5d1ad00b2a33876348f0c94b4cb8814c.jpg