vladavsnarod Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 On 27.5.2019. at 16:59, vladavsnarod said: Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg. Ima oko mesec dana i zove se Dzuma. Samo da javim da napredujemo po planu i programu. Dzuma je pravi vragolan.
JozoMujica Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 (edited) ^ Ovaj moj glavonja se preselio ispred dvorista, idu mu mali kucici na zivce izgleda. Vise i ne spava u svojoj kucici jer se omladina muva okolo i pravi zurke. Edited August 6, 2019 by JozoMujica
roksi Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 15 minutes ago, vladavsnarod said: Samo da javim da napredujemo po planu i programu. Dzuma je pravi vragolan. well done, Dzuma lepotan:) sudeci po sapama, jos ce da raste. 8 minutes ago, JozoMujica said: ^ Ovaj moj glavonja se preselio ispred dvorista, idu mu mali kucici na zivce izgleda. Vise i ne spava u svojoj kucici jer se omladina muva okolo i pravi zurke. kakav pogled. sarmer
slepa živana Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 3 hours ago, vladavsnarod said: Samo da javim da napredujemo po planu i programu. Dzuma je pravi vragolan. lepotanko! povuko je na nekog pegavog ptičara
Skyhighatrist Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Džuma lepotan 4 hours ago, JozoMujica said: glavonja se preselio ispred dvorista, idu mu mali kucici na zivce izgleda Car
gagilija Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Samo da javim da napredujemo po planu i programu. Dzuma je pravi vragolan. Divan je. I baš si car [emoji846]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
JozoMujica Posted August 10, 2019 Posted August 10, 2019 (edited) Azra i Zana Edited August 10, 2019 by JozoMujica
Recommended Posts