duda Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 11 minutes ago, mustang said: joooj kako bih ga okupala sa zadovoljstvom! al znam da vise voli da je prljav bas je lep lep Ma taj se ne kupa nikad, planinsko je to pašče . Tj niko na planini pse ne kupa a nije da i meni nije kupanje palo na pamet
mustang Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 mi bi ga okupale zbog sebe a ne zbog njih ahahhahhahah
duda Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 21 minutes ago, mustang said: mi bi ga okupale zbog sebe a ne zbog njih ahahhahhahah Otprilike
vladavsnarod Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 18 hours ago, Haralampije said: Bravo matori,cestitke za novog kucova ☺️ Nadam se da ga je vet pokrio nekim antibiotikom.Ono sto ti mozes je da mu svaki Dan ocistis ranu tuferom vate namocenim u 3% hidrogen a potom istu blago natapkas povidon jodom.Samo pazi da mu ne kapne u oko.Mlad je I brzo mu rana zaceliti 😀 Danke Dobio je odmah antibiotik, a hidrogen i povidon jod uvek imam na stanju. Sada resavamo gljivicne infekcije, nekim antifungal samponom. Inace, dodao je 700gr za desetak dana i bio na prvo putovanje.
Frank Pembleton Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Danke [emoji4] Dobio je odmah antibiotik, a hidrogen i povidon jod uvek imam na stanju. Sada resavamo gljivicne infekcije, nekim antifungal samponom. Inace, dodao je 700gr za desetak dana i bio na prvo putovanje. Bravo!
zmanic Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 (edited) On 6.6.2019. at 12:12, Frank Pembleton said: ... gljivicne infekcije, nekim antifungal samponom.... Micoseb za humanu primenu, doobro okupati mlakom vodom, utraljaviti penu da upije koža psa, isprati doobro posle desetak minuta. Ponoviti postupak trećeg, sedmog i četrnarstog dana po prvom postupku. U hranu dodavati B vitamin (pivski kvasac) i tzv. DIME začin. Ako posle dve nedelje nema poboljšanja voditi da se uzme bris u lab. i promeniti veterinara ako nam poboljšanja posle mesec i po. PS "DIME ZACIN ZA PSE PRIRODAN OMEGA 3 I OMEGA 6 ZA PSE DIME ZACIN ZA SJAJ DLAKE 100g susam 100g laneno seme 100g golica (seme bundeve) 100g seme suncokreta 50g kokosovo brasno 50g cimeta Treba da bude sirovo i bez soli. Sve ovo moze da se kupi u prodavnici Zdrave Hrane na meru. Uz pomoc secka isitniti semenke. Ovu smesu dodavati psu uz svaki obrok po 1 kasicicu. Cuvati van frizedera u tegli. Košta oko 200dinara i traje 2-3 meseca." PPS Kradem i ja od svojih pasa umešano sa medom ili jogurtom. Edited June 10, 2019 by zmanic
zmanic Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 On 6.6.2019. at 12:12, Frank Pembleton said: Dobio je odmah antibiotik Antibiotici se NIKADA ne daju na prazan želudac psu, nego po obroku!
vladavsnarod Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 17 minutes ago, zmanic said: Micoseb za humanu primenu, Malaseb - Isto to samo za zivotinje. Sto se tice suplemenata i ishrane, dzukci verovatno prolaze bolje nego vecina ljudi koje poznajem (me included). 15 minutes ago, zmanic said: Antibiotici se NIKADA ne daju na prazan želudac psu, nego po obroku! Da ne bude zabune, prvo smo isli na burek, pa kod veta
Frank Pembleton Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Antibiotici se NIKADA ne daju na prazan želudac psu, nego po obroku! Micoseb za humanu primenu, doobro okupati mlakom vodom, utraljaviti penu da upije koža psa, isprati doobro posle desetak minuta. Ponoviti postupak trećeg, sedmog i četrnarstog dana po prvom postupku. U hranu dodavati B vitamin (pivski kvasac) i tzv. DIME začin. Ako posle dve nedelje nema poboljšanja voditi da se uzme bris u lab. i promeniti veterinara ako nam poboljšanja posle mesec i po. PS "DIME ZACIN ZA PSE PRIRODAN OMEGA 3 I OMEGA 6 ZA PSE DIME ZACIN ZA SJAJ DLAKE 100g susam 100g laneno seme 100g golica (seme bundeve) 100g seme suncokreta 50g kokosovo brasno 50g cimeta Treba da bude sirovo i bez soli. Sve ovo moze da se kupi u prodavnici Zdrave Hrane na meru. Uz pomoc secka isitniti semenke. Ovu smesu dodavati psu uz svaki obrok po 1 kasicicu. Cuvati van frizedera u tegli. Košta oko 200dinara i traje 2-3 meseca." PPS Kradem i ja od svojih pasa umešano sa medom ili jogurtom. Nisam ja ovo pisao nemam psića...shiit has hit the fan...
gagilija Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Nije moja mačka, nego na poslu jedna zajedničkaSent from my SM-J710F using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 24 minutes ago, gagilija said: Nije moja mačka, nego na poslu jedna zajednička Sent from my SM-J710F using Tapatalk poznata je
Recommended Posts