bubkka Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Učimo popdv obrazacПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
bubkka Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 [emoji38]ol: ne maltretiraj životinju!Ma on kunta baš ga briga [emoji4]Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Bujodrag Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Jaoj, vi'te šta sam našao na fejzbljuku: Ovo je Cvekla. Nju je udomila moja bivša malo pre nego što je udomila mene. Tu je još bila i stara Čupa a zajedno smo udomili Brokolija koga su u njegovom kratkom životu svi zvali Broka. ( bio sam debo tad a bivša mi nije dopuštala da idem na dijetu) Evo ih svo troje uz naš novo-sklepani HiFi sistem i policu koju smo sami istesterisali i napravili
Bujodrag Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 A evo i stare Čupe. Ona i njena sestra su pet godina živele u nekom azilu. Čupa je ostala bez svih zuba osim očnjaka svaki dan glodjući žičanu ogradu. Njenu sestru nisam upoznao, umrla je pre nego što sam došao. U svakom slučaju, kad je moja bivša saznala za njih dve i kad ih je videla, odmah ih je udomila. Čupa je zaista predivna. Mirna i zadovoljna. Nisam je video više od dve godine ali verujem da je i dalje mudra da nadje najbolje mesto, kao što se vidi na ovoj slici
mustang Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 gledas i uzivas mi smo jutros pobunu protiv naseg, on spava na 2/3 a mi se prilepili jedno uz drugo na 1/3 jos malo pa ce da nas izbaci...e nece moci
Barti66 Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 I ova šmizla spava s nama inače...samo što su joj gabariti mnogo manji nego tvom lepotanu pa se neguramo baš....a i nekako vodi računa da nesmeta da ne bi završila u korpi. Vrlo pametno stvorenje, ušunja se i pravi se luda .
mustang Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) ivanov je jos tezi. vrlo rado bih okacila dokaz ali ce biti obrisan lazo lazo ....ali snaggletooth kad vidim ocu da umrem !!! Edited November 18, 2018 by mustang
iDemo Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 2 hours ago, mustang said: lazo lazo ....ali snaggletooth kad vidim ocu da umrem !!! +11
mustang Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 (edited) 4 hours ago, Barti66 said: Vidi se da se volite... ma uzas ...mi smo jedno. danas mu je rodjendan ...2. godine beba moja, mazulja.... Edited November 24, 2018 by mustang
Recommended Posts