October 12, 20186 yr [emoji38]ol: ne maltretiraj životinju!Ma on kunta baš ga briga [emoji4]Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
October 15, 20186 yr Jaoj, vi'te šta sam našao na fejzbljuku: Ovo je Cvekla. Nju je udomila moja bivša malo pre nego što je udomila mene. Tu je još bila i stara Čupa a zajedno smo udomili Brokolija koga su u njegovom kratkom životu svi zvali Broka. ( bio sam debo tad a bivša mi nije dopuštala da idem na dijetu) Evo ih svo troje uz naš novo-sklepani HiFi sistem i policu koju smo sami istesterisali i napravili
October 15, 20186 yr A evo i stare Čupe. Ona i njena sestra su pet godina živele u nekom azilu. Čupa je ostala bez svih zuba osim očnjaka svaki dan glodjući žičanu ogradu. Njenu sestru nisam upoznao, umrla je pre nego što sam došao. U svakom slučaju, kad je moja bivša saznala za njih dve i kad ih je videla, odmah ih je udomila. Čupa je zaista predivna. Mirna i zadovoljna. Nisam je video više od dve godine ali verujem da je i dalje mudra da nadje najbolje mesto, kao što se vidi na ovoj slici
October 17, 20186 yr gledas i uzivas mi smo jutros pobunu protiv naseg, on spava na 2/3 a mi se prilepili jedno uz drugo na 1/3 jos malo pa ce da nas izbaci...e nece moci
October 18, 20186 yr I ova šmizla spava s nama inače...samo što su joj gabariti mnogo manji nego tvom lepotanu pa se neguramo baš....a i nekako vodi računa da nesmeta da ne bi završila u korpi. Vrlo pametno stvorenje, ušunja se i pravi se luda .
November 17, 20186 yr ivanov je jos tezi. vrlo rado bih okacila dokaz ali ce biti obrisan lazo lazo ....ali snaggletooth kad vidim ocu da umrem !!! Edited November 18, 20186 yr by mustang
November 18, 20186 yr 2 hours ago, mustang said: lazo lazo ....ali snaggletooth kad vidim ocu da umrem !!! +11
November 24, 20186 yr 4 hours ago, Barti66 said: Vidi se da se volite... ma uzas ...mi smo jedno. danas mu je rodjendan ...2. godine beba moja, mazulja.... Edited November 24, 20186 yr by mustang