vilhelmina Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Thelma je dobila drugaricu Yannine:Sad imam dve macke. Ja koje sam uvek mislila da su macke lepe, ali onako bez veze... Da ih stavis na policu i nemas sta s njima da radis, a psi su jedini covekovi prijatelji. Ove dve lepe i pametne devojke su me sasvim dematovale.I dalje volim kuce, ali mnogo su zahtevni. Ne bih imala srca da nekog veselog lajavka ostavljam samog ceo dan dok sam na poslu. Zato sam se odlucila za mace i potpuno su me osvojile. Toplo preporucujem svima koji vole zivotinje, a imaju slican problem s radnim vremenom.
TBoneSteak Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Da ih stavis na policu i nemas sta s njima da radishm, macke su 1 killing machine. sve sto razmisljaju 24/7 je kako da prikolju. pusti ih u dvoriste ili cak samo i na terasu i primetices rezultate. moj matori pre neki dan uhvatio goluba velicine 1 US fudbala na terasi, odneo ga u kupatilo, natenane terorisao i ostatak je trebalo nekih pola sata ciscenja
vilhelmina Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 hm, macke su 1 killing machine. :D Istina da su macama malo izrazeniji instikti nego psima. Ja sam mislila pre svega na situacije kad ih drzis zarobljene u stanu. Lake za odrzavanje, a nisu dosadne kao sto sam pre mislila. Ali, da ne trolujemo topic za slicice...
kapetanm Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 kako ti se zove ovaj harambasha?Luj, jedini koji mi se obraduje kad dođem odnekud.Ujutro zajedno pijemo kafu, popričamo malo, uveče gledamo tv,družimo se.Mali je sremski pudl
msmodesty Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Luj, jedini koji mi se obraduje kad dođem odnekud.Ujutro zajedno pijemo kafu, popričamo malo, uveče gledamo tv,družimo se.Mali je sremski pudlLuj - kako drugacije nazvati ovog kralja.ovo moje dvoje u jednoj od simetricnih kauch poza. Da li razmenjuju snove?
расејан Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ово је већ било на неком погрешном топићу... Тик Так, скоро најсмешније прасе што смо имали, а имали смо доста.Њена цимерка ју је надживела, али је толико црна да ју је скоро немогуће усликати да ваља.
čekmeže Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Luj, jedini koji mi se obraduje kad dođem odnekud.Ujutro zajedno pijemo kafu, popričamo malo, uveče gledamo tv,družimo se.Mali je sremski pudlŠta je to sremski pudl, prvi put čujem a živim tu u blizini Srema.
halloween Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 (edited) Kao da pokušava da kaže:"Nekada smo se više igrali, a sada samo sediš pored tog komppppprrrjutera!" Edited February 4, 2010 by halloween
Аврам Гојић Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 to "nekada" kod macaka obicno znaci "pre 35 sekundi". moje cesto samo stanu izmedju ekrana laptopa i mene (u prevodu stanu mi na grudi) i cekaju da iskljucim kompjuter. e tu povlacim crtu, neko na internetu nije u pravu i ja moram da mu objasnim to, macka ili ne macka.
twisted Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ово је већ било на неком погрешном топићу... Тик Так, скоро најсмешније прасе што смо имали, а имали смо доста.Њена цимерка ју је надживела, али је толико црна да ју је скоро немогуће усликати да ваља.gica je pravi , i sam sam imao dosta prasića a ova tvoja deluje BAŠ podgojena :)
sherman Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 to "nekada" kod macaka obicno znaci "pre 35 sekundi". moje cesto samo stanu izmedju ekrana laptopa i mene (u prevodu stanu mi na grudi) i cekaju da iskljucim kompjuter. e tu povlacim crtu, neko na internetu nije u pravu i ja moram da mu objasnim to, macka ili ne macka.
Recommended Posts