Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Jedna praznicna :)

ja bih ga udavila :) presladak :)

ne znam sta da kazem, budite srecni sto ne furaju pse

u kolicima kao da su bebe. ne znam kako organizacija za zastitu zivotinja nesto ne ucine povodom toga.

za odelca i to sam verovatno otupela i nemam vise osecaj sazaljena prema psima.

Edited by mustang

pita frenk a i ja se pridružujem. jel to onaj pas kojeg ste našli kod siv-a?

Jeste, to je Ruža. :) Pokupili su je šinteri tad ispred siv-a pa smo je našli u azilu. Spavala je stojećki od straha. Sada je već petu godinu kod nas i nema problema. :)

Mos, svaka cast, prava stvar :kralj:

Pa to je ko onaj Dzoni sto sam ga kacio sto je na "privremenom usvojenju"...

i on je od nasih :wub: razne varijante dlake tu mogu da se vide, sara je ekstremno odlakana (a majka joj nije imala ni bradu ni zastavice), mora trimer da radi 3-4 puta godisnje, Loku je dovoljno 2 puta

osim toga, te dve fotke i nisu pravi pokazatelj, tu su sto bi se rekli bas ispali  :lolol: sara preskocila frizera , a nismo uspeli da preskocimo drugaricu koja vodi vucjaka i nosi foto aparat   :lol:  :lol:

drugacija je dlaka, kvalitetnija, kod ostrodlakih koji zive napolju, radijatori, cesto pranje, sve to ume da sjebe dlaku

Jeste, to je Ruža. :) Pokupili su je šinteri tad ispred siv-a pa smo je našli u azilu. Spavala je stojećki od straha. Sada je već petu godinu kod nas i nema problema. :)

Nekako mi ta priča uvek izmami osmeh i veru u srećan kraj...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

meet our little motherfucker ❤

nije proslo jos 24 sata kako je u kuci i vec zavodi red. spavao mi je naglavi sinoc iako nisam

htela da ga pustim u krevet, kao da on zna sta je krevet....imao je svoj pored mog... ali ne, hoce gore i to je!

nista mu ne verujte!

Edited by mustang

meet our little motherfucker ❤

nije proslo jos 24 sata kako je u kuci i vec zavodi red. spavao mi je naglavi sinoc iako nisam

htela da ga pustim u krevet, kao da on zna sta je krevet....imao je svoj pored mog... ali ne, hoce gore i to je!

nista mu ne verujte!

lutka mala :heart:

ja planiram da uzmem laba čim prođe ova ledara.

Edited by beta kentauri