Frank Pembleton Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Tačno. Oštrodlaki jazavičari Pa to je ko onaj Dzoni sto sam ga kacio sto je na "privremenom usvojenju"... Link to comment
mustang Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Jedna praznicna :)ja bih ga udavila :) presladak :) ne znam sta da kazem, budite srecni sto ne furaju pse u kolicima kao da su bebe. ne znam kako organizacija za zastitu zivotinja nesto ne ucine povodom toga. za odelca i to sam verovatno otupela i nemam vise osecaj sazaljena prema psima. Edited December 26, 2016 by mustang Link to comment
Amos Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 pita frenk a i ja se pridružujem. jel to onaj pas kojeg ste našli kod siv-a? Jeste, to je Ruža. :) Pokupili su je šinteri tad ispred siv-a pa smo je našli u azilu. Spavala je stojećki od straha. Sada je već petu godinu kod nas i nema problema. :) Link to comment
Sara Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Mos, svaka cast, prava stvar Pa to je ko onaj Dzoni sto sam ga kacio sto je na "privremenom usvojenju"... i on je od nasih razne varijante dlake tu mogu da se vide, sara je ekstremno odlakana (a majka joj nije imala ni bradu ni zastavice), mora trimer da radi 3-4 puta godisnje, Loku je dovoljno 2 puta osim toga, te dve fotke i nisu pravi pokazatelj, tu su sto bi se rekli bas ispali sara preskocila frizera , a nismo uspeli da preskocimo drugaricu koja vodi vucjaka i nosi foto aparat drugacija je dlaka, kvalitetnija, kod ostrodlakih koji zive napolju, radijatori, cesto pranje, sve to ume da sjebe dlaku Link to comment
Frank Pembleton Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Jeste, to je Ruža. :) Pokupili su je šinteri tad ispred siv-a pa smo je našli u azilu. Spavala je stojećki od straha. Sada je već petu godinu kod nas i nema problema. :)Nekako mi ta priča uvek izmami osmeh i veru u srećan kraj... Link to comment
Amos Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Evo topika odakle je sve pocelo. PPP udruzeno! :) http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=16532&page=1 Link to comment
mustang Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) meet our little motherfucker ❤ nije proslo jos 24 sata kako je u kuci i vec zavodi red. spavao mi je naglavi sinoc iako nisam htela da ga pustim u krevet, kao da on zna sta je krevet....imao je svoj pored mog... ali ne, hoce gore i to je! nista mu ne verujte! Edited January 30, 2017 by mustang Link to comment
aram Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 meet our little motherfucker ❤ Bas te cekam :) Link to comment
beta Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) meet our little motherfucker ❤ nije proslo jos 24 sata kako je u kuci i vec zavodi red. spavao mi je naglavi sinoc iako nisam htela da ga pustim u krevet, kao da on zna sta je krevet....imao je svoj pored mog... ali ne, hoce gore i to je! nista mu ne verujte! lutka mala ja planiram da uzmem laba čim prođe ova ledara. Edited January 30, 2017 by beta kentauri Link to comment
Frank Pembleton Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Bravo mustange! ....shit has hit the fan... Link to comment
Frau Gabrijela Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Jao, kakav je! ❤ Link to comment
Lancia Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 super igracka, jel na baterije il na navijanje? Link to comment
Recommended Posts