Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledao pevu sense 8 ali me ič™ nije držala. Da nastavljam ili da bataljujem?

Posted

Kad god imas nedoumicu u vezi nastavljanja gledanja neke serije uporedi je sa Peni Dredful. Ako je losija od PD - nemoj nastavljati. Ako je bolja - opet nemoj nastavljati jer kakva je to serija koju poredis sa pokojnom PD?!

Posted

el se gleda end of the fucking world?

Posted

Gleda se za jedno podne. :dry:

Super je ali traje kao malo duži film, morao sam veštački da se ograničavam na 2 po danu.

Posted
6 hours ago, MiddleClass said:

Kad god imas nedoumicu u vezi nastavljanja gledanja neke serije uporedi je sa Peni Dredful. Ako je losija od PD - nemoj nastavljati. Ako je bolja - opet nemoj nastavljati jer kakva je to serija koju poredis sa pokojnom PD?!

Koja je to serija gora od pd?

Posted
4 hours ago, Ruxin said:

Gleda se za jedno podne. :dry:

Super je ali traje kao malo duži film, morao sam veštački da se ograničavam na 2 po danu.

Predugo za film ,prekratko za seriju. Ovako je bas idealno za zbindzovati za vikend popodne.

Posted

Gledala McMafia, 

Rebeka (valjda, devojka gl baje) je iritirajuća, u svakom kadru ima osmeh na licu, kako ne dobije grč facijalis, ogavno, predstavlja sve ono što ne podnosim, nadam se da će je uskoro ubiti ili serija neće moći da se gleda 

a i on ima neke x noge

Posted

Pusti vestavke osmehe i krive noge, kako ti serija deluje? :)

Posted (edited)
13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

el se gleda end of the fucking world?

Carevi su stavili epizodu od 18 minuta što je imho obična glupost.

Serija je zanimljiva, ali nisam oduševljen. Malo su negde zalutali u profilisanju iste, pa je zaglavila negde između soc drame, ubistva, trilera i komedije. Za to kratko vreme ne možeš da se konektuješ sa bilo čim iz serije. Mala osetno bolje glumi od kolege.

Edited by Mil@n
Posted (edited)
6 minutes ago, Mil@n said:

Carevi su stavili epizodu od 18 minuta što je imho obična glupost.

Serija je zanimljiva, ali nisam oduševljen. Malo su negde zalutali u profilisanju iste, pa je zaglavila negde između soc drame, ubistva, trilera i komedije. Za to kratko vreme ne možeš da se konektuješ sa bilo čim iz serije. Mala osetno bolje glumi od kolege.

Свих 7 епизода је тако кратко?

Edited by Arkadija
Posted

Nije.. 18, 20, 21, 22, 19 i sl. Prosek je negde oko 20 :)

Posted
2 hours ago, Milosh76 said:

Pusti vestavke osmehe i krive noge, kako ti serija deluje? :)

Volim ja tu tematiku, sve u svemu nije loša, jedino ne znam koliko mi je za verovati pošto sam spala na gledanje samo jedne serije (Bron Broen)  tako da sam u fazi izuzetno niskih kriterijuma 😀

Posted

Bron:Broen 4. sezona krenulo ok. Sinoc emitovana 3. epizoda, bice zeznuto ovo cekanje za one koji su navikli na zbindz.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted
8 hours ago, Sara said:

Gledala McMafia, 

Rebeka (valjda, devojka gl baje) je iritirajuća, u svakom kadru ima osmeh na licu, kako ne dobije grč facijalis, ogavno, predstavlja sve ono što ne podnosim, nadam se da će je uskoro ubiti ili serija neće moći da se gleda 

a i on ima neke x noge

+1000