Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

gledao neko nemacku Dark? ja sad zavrsila, bas je dobra. za ljubitelje supernaturala solidna serija. crne rupe, putovanje kroz vreme....preporuka

Posted

Ja hteo da skinem al nekidan saznao da je nemačka pa odustao 

Posted (edited)

Ma ne ide serija na nemačkom. 

Inače i nisi me zezno, nema šanse da pratim bez titela. Može i sa nemačkim titelom, al bez ne mogu, pogubim se kad krenu malo brži dijalozi.

Edited by ToniAdams
Posted
1 hour ago, Majo said:

Slabasna mi ova The Marvelous Mrs. Maisel. Odgledah dve epizode, dosta tu padova u ritmu ima, neki put bas krece da smara. Ke vidimo dalje.  

blago tebi ako mozes to da gledas

Posted

Odgleda Grejvs ...
Solidan odmor za mozak i Nolti je lud ko konj!

...shiit has hit the fan....

Posted

ako dobro vidim, evo 4. sezone broena na katu. sad cu da skinem, mislim da su izasle 2 epizode.

sto se tice engrenages 6. sezona, rece snouvajter da ce uskoro biti postavljena sa engleskim titlom

Posted (edited)
13 hours ago, Majo said:

Slabasna mi ova The Marvelous Mrs. Maisel. Odgledah dve epizode, dosta tu padova u ritmu ima, neki put bas krece da smara. Ke vidimo dalje.  

Meni simpaticna na osnovu pogledane 1 epizode. Mislim, vidi se da su kreatori Gilmore Girls u pitanju i na momente jeste iritantno, ali mi je sve u svemu dobra za sad

Wanted je dosta dobra, zavrsio obje sezone. Ne znam hoce li biti trece, ne znam sta bi mogli tacno da rade u njojzi

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted
22 hours ago, ToniAdams said:

Ja hteo da skinem al nekidan saznao da je nemačka pa odustao 

solidna je, iako je njemačka.

Posted
18 hours ago, ToniAdams said:

Ma ne ide serija na nemačkom. 

nisi gledao babylon berlin

Posted
15 hours ago, Majo said:

Ja pogledala, bila spora nedelja pa izbindzovala .... onako meh. Nije to jako lose, delovi njenog stendapa su na momente bas dobri. Ja volim skrubol komedije jos odmalena pa mi taj fast talk moment i citava estetika lezi ... za vecinu to su iritatntni delovi. U svakom slucaju, glumica koja igra naslovnu ulogu mislim da je odlicna i daleko manje iritantna od Lorelaj i Rori. Moglo je i bolje, mozda da su napravili jedan dobar stendap od toga :)) ... ali ako ste bas za nedelju u pidzami moze da prodje. 

Posted (edited)

Odgledao trecu Gomoru, koje govno. Glorifikacija mafijaskih nadljudi s one strane dobra i zla, potpuno van duha Savijanove dokumentarne knige. Serem im se na gledanost.

Edited by Meazza
Posted

Znači zasrali su...
I meni na neviđeno treće sezona izgledala kao silovanje zbog kinte...

...shiit has hit the fan....