November 18, 20177 yr Secam se da sam za prva dva serijala obiso pola neta kako bih nasao neki normalan titl, i taman kad sam sve odgledao cela serija se pojavi na hbo-u...
November 18, 20177 yr Tin Star Dobra je? BTW, posle 100 godina odgledaj celu TREME. Odlična. Baš veže čoveka za likove... Edited November 18, 20177 yr by Frank Pembleton
November 18, 20177 yr Ja sad gledam longmire, na pola sam pete. Dobra je serija, iako u principu ne volim procedurale toliko
November 18, 20177 yr Dobra je? BTW, posle 100 godina odgledaj celu TREME. Odlična. Baš veže čoveka za likove... Gledo™ +1 :)
November 19, 20177 yr Ja sam pogledala dve epizode i odustala. Nekako mi više ne ide. Jel se bar malo popravlja kako odmiče sezona, ili da odgledam samo tu jednu epizodu vrednu gledanja? Izaslo je 8 epizoda. sad je pauza do januara...ako imas vremena taman.... :D
November 19, 20177 yr Odgledala za dva dana. Odustala sam bila posle prve dve, ali sad mi je drago što sam nastavila. Moždaje i bolje što sam odgledala odjednom. Osma epizoda je odlična i ima potpuno šokntyn kraj. Sad heva čekam naststavak. Edited November 19, 20177 yr by Arkadija
November 19, 20177 yr Odgledala za dva dana. Odustala sam bila posle prve dve, ali sad mi je drago što sam nastavila. Moždaje i bolje što sam odgledala odjednom. Osma epizoda je odlična i ima potpuno šokntyn kraj. Sad heva čekam naststavak.