kud u maglu Simoviću Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 jos niko nista o najnovijom ST2 treileru?? sam rekla da che da bude do jaja, sam rekla! misim.. ima da bude do jaja i evo dokaza; nada je manja od strepnje, da razočarenjene bi bilo veliko vidi pod true detective
Sludge Factory Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 to je fincher rezirao?! Nekoliko epizoda, da. Zavrsila se Halt and Catch Fire. Dobra sezona, ok kraj. Nedostajace mi ova serija, bas sam je zavoleo, a pocelo je ne tako obecavajuce pre tri godine.
Arkadija Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Izasao ovaj Mindhunter. Neko gledao? Odgledala tri epizode. Meni zanimljivo. Dokumentaristički uvid u početke bihejvioralne jedinice u FBI
3opge Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 odlican je Mind Hunter, debeli coed killer je genije.
Hippie Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 nada je manja od strepnje, da razočarenjene bi bilo veliko vidi pod true detective sto se tice true detective, posle svega procitanog o drugoj sezoni, totalno sam odlucila da se ne razocaram i ne pogledam tako me druga sezona the returned ostavila razocaranu.. misim da sam stigla do cetvrte epizode...... al Stranger Things 2 chu da hajpujem pa nek ide zivot
Mil@n Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 nada je manja od strepnje, da razočarenjene bi bilo veliko Pa prva sezona je jedna od najneopravdanije izhajpovanih stvari ikada, sumnjam da će druga da bude revolucionarno bolja, al daću šansu.
hansolo Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 + 1 za Mindhuntera, zbindzala sezonu za jedan dan, drzi paznju i ne samo to... Meni je leglo sve... Volim Zodijaka, proceduralne price, mnogo divana pa me je bilo lako navuci ???? Sent from my 8079 using Tapatalk
darling Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 mr. mercedes jese gledalo na forumu? jako dobro, valjda me nece demantovati u zadnje dve epizode koje su mi ostale. kakva gluma. i muzika! mada se meni vise dopada psihopatin saundtrek :D
nezvanova Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ja ga nafalila, vec posle prve dve epizode :-) kraj mozda manje spektakularan nego sto sam ocekivala, ali sasvim, sasvim ok... liar, top of the lake, mercedes i unabomber doctor foster the sinner i Une chance de trop, francuska serija koju sam za vikend zbindzovala, su mi onako a pocela sam da gledam novozelandsku the brokenwood mysteries, odlicna je fotografija, novi zeland je kao sa onih adventistickih prospekata, sav u jarkim bojama, sa predivnim krajolicima, pa mozda i nastavim. iako serija bas i nije bogznasta :-)
kipo Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 OK je Mr. Mercedes, tek su ga razvukli da prelazi u dosadu onaj ludak i njegov usrani život. Soundtrack i Glison odlični. Atmosfera, bar s početka, pravi King.
darling Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) ja ga nafalila, vec posle prve dve epizode :-) kraj mozda manje spektakularan nego sto sam ocekivala, ali sasvim, sasvim ok... mercedes da l mozes da zamislis kako sam danas primila mladog kratko osisanog koscatog i suvonjavog majstora srednje visine iz obliznje vodoinstalaterske radnje da mi nesto prcka po kupatilu? bila sam usrana od straha sve vreme. i dalje sam u frci da nije sve gotovo Edited October 18, 2017 by darling
Čutura Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Odlicna prva epizoda Berlin station... men' prva nista narocito, al je zato druga jos gora :D
Haralampije Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 top of the lake losho je ovo,batalio na 3. epizodi
Sara Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 jao, nova serija o mutantima The Gifted, extra! obozavam ta sranja :D
Recommended Posts