October 12, 20177 yr Dobar je Black Sails. Zavrsih seriju... Opa, poceo pokojni Gotham. Vec izasle tri ep.
October 12, 20177 yr pocela druga sezona berlin station :) O fala ti dobri čoveče na podsećanju, taman sam utanjila sa idejom šta da gledam .
October 13, 20177 yr pocela druga sezona berlin station :) Nije počela još. Samo su "procurele" prve dve epizode. Nastavlja se tek od 22.10
October 13, 20177 yr American Vandal skroz zabavna, odgledao sam 4 epizode odlican je american vandal, iz nikad gluplje premise su izvukli skroz kvalitetnu satiru.
October 13, 20177 yr Berlin station..krece 15.10. https://www.youtube.com/watch?v=WNmy2vbdT Ne znam kad kreće al ja upravo kupih prve 2 epizode ;)
October 13, 20177 yr Nije počela još. Samo su "procurele" prve dve epizode. Nastavlja se tek od 22.10 jbg, ja video dve nove epizode na sajtu gde kupujem i mislio da krenula nova sezona :(
October 14, 20177 yr jos niko nista o najnovijom ST2 treileru?? sam rekla da che da bude do jaja, sam rekla! misim.. ima da bude do jaja i evo dokaza;
October 14, 20177 yr Jel neko gledao King Charles III? Zvuci kao nesto sto moze da bude fenomenalno, ali i potpuno njesra.