milfisland Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Dovatio se serije Power na Pickbixu, igra izmedju ostalog i 50 cent. Prosao prvu sezonu, naceo drugu... Hmmmm... Na imdb ocjena 8, meni prije 7. Fino producirana, prica o lerdijima u NYC, prva sezona 2014. Overall, moze proci na vrucinu oo klimu... Nisam listao, jel je ranije neko komentarisao? Sent from my iPhone using Tapatalk
Sludge Factory Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Gledao i ja sad prvu epizodu Stranger Things. Toliko je prekopirano sve da boli, ali opet svidja mi se. Gledam dalje.
ToniAdams Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 ne odustaj, neces zazaliti. divan omaz 80tim u svakom smislu.
3opge Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Gledao i ja sad prvu epizodu Stranger Things. Toliko je prekopirano sve da boli, ali opet svidja mi se. Gledam dalje. kompilacija svega i svacega ali dobro izmuckano i rezirano.
Lancia Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 odoh da skidam strendzere, ako ne valja, svako da mi plati po pivo. Toni dva.
3opge Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 najvise me iritiraju pomalo blesavi i naivni zahvati u naucnu fantastiku, nije jasno zasto skript nije mogao biti malo ovozemaljskiji.
ToniAdams Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 svi likovi u seriji su odlicni +1 i klinci su savrseno kastovani. nikad ruznije dece a gotivnije za gledanje.
Sludge Factory Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Na osnovu prve ep podrzavam sve sto kazete, a evo placam pivo Majou i pre nego sto odgleda. Onaj car sto glumi serifa mi je jedan od drazih likova, planirao sam ga za ekranizaciju Elroja ako se ikad ponovo desi. I onaj bradonja iz Knicka je kul lik, steta sto ga ubise odmah. Jbt, cak i Vinona preglumljuje u stilu 80ih.
ToniAdams Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 a sto su glavni motivi 2 pesme 2 meni najbitnija benda u zivotu, e to tek!
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 naoštrio se da gledam the man in the high castle, odgledao prvu epizodu i ispostavilo se da istu knjigu imam u biblioteci(roditeljskoj) oću mnogo usrati knjigu ako prvo odgledam seriju. knjigu planiram da čitam namoru
Skyhighatrist Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Knjigu svakako pročitaj, a seriju možeš i da preskočiš...
Recommended Posts