Jump to content

O serijama

Featured Replies

Američki sajko. :D

Interesantan mi je on, ali ja se primam na Eliota.

Pa Eliotu se tu i obraća, dočekuje ga u po bela dana sa "dobro veče". Nisam izdržao dalje od druge epizode pa ne znam da li su ponudili neko objašnjenje, recimo možda su čoveku hakeri instalirali KDE rootkit u korporativni Gnome subcortex modulacijom DAT deflector disha pa mu sad mozak radi u nekoj drugoj vremenskoj zoni...

radnja se skroz razvodni u kasnijim epizodama

Posedujem potrebu da gledam nesto. Jeli ovaj Anibal cemu, koliko slicnosti ima sa Sajlensom lembova?

Priča je go kurac, ali je zato estetika vrhunska, melem za oči. Kažu naši™ odavde da su se u trećoj sezoni totalno raspištoljili, još nisam stigao dotle. Gledati obvezatno u HD.

ja prkinula posle tri iako govno gledam od mads-a

Priča je go kurac, ali je zato estetika vrhunska, melem za oči. 

A, šta ti je ta estetika, obzirom da je Jonathan Demme jedino za šta bih se usudio primetiti da je možda dostigao ideal ove tvoje rečenice...

Show Me a Hero nije losa. 

Ja ću da sačekam da se završi, pa da zbindžujem u komadu...

HELL ON WHEELS obavezno da se gleda.

Ovo mi je vec neko van ppp preporucio. Moracu...

saboteri

odgledala 2, zanimljivo. 

HELL ON WHEELS obavezno da se gleda.

Redovno gledam, to su vrhovi AMC-ja, najbliže što su uspeli da priđu britanskim uzorima, recimo seriji Bad Girls...

Show Me a Hero nije losa.

prva epizoda djeluje dobro, isaacova gluma pola carcetti iz wire-a, pola wortzik iz dog day afternoon

prva epizoda djeluje dobro, isaacova gluma pola carcetti iz wire-a, pola wortzik iz dog day afternoon

Da, video sam negde po netu da ga porede sa mladjim Pacinom.