MayDay Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Američki sajko. :D Interesantan mi je on, ali ja se primam na Eliota. Link to comment
Weenie Pooh Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Pa Eliotu se tu i obraća, dočekuje ga u po bela dana sa "dobro veče". Nisam izdržao dalje od druge epizode pa ne znam da li su ponudili neko objašnjenje, recimo možda su čoveku hakeri instalirali KDE rootkit u korporativni Gnome subcortex modulacijom DAT deflector disha pa mu sad mozak radi u nekoj drugoj vremenskoj zoni... Link to comment
belch Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 radnja se skroz razvodni u kasnijim epizodama Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Posedujem potrebu da gledam nesto. Jeli ovaj Anibal cemu, koliko slicnosti ima sa Sajlensom lembova? Link to comment
James Marshall Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Priča je go kurac, ali je zato estetika vrhunska, melem za oči. Kažu naši™ odavde da su se u trećoj sezoni totalno raspištoljili, još nisam stigao dotle. Gledati obvezatno u HD. Link to comment
mustang Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 ja prkinula posle tri iako govno gledam od mads-a Link to comment
Ajant23 Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Priča je go kurac, ali je zato estetika vrhunska, melem za oči. A, šta ti je ta estetika, obzirom da je Jonathan Demme jedino za šta bih se usudio primetiti da je možda dostigao ideal ove tvoje rečenice... Link to comment
Sludge Factory Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Show Me a Hero nije losa. Link to comment
Skyhighatrist Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Ja ću da sačekam da se završi, pa da zbindžujem u komadu... Link to comment
3opge Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 HELL ON WHEELS obavezno da se gleda. Link to comment
MiddleClass Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 HELL ON WHEELS obavezno da se gleda. Ovo mi je vec neko van ppp preporucio. Moracu... Link to comment
darling Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 saboteri odgledala 2, zanimljivo. Link to comment
Ajant23 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 HELL ON WHEELS obavezno da se gleda. Redovno gledam, to su vrhovi AMC-ja, najbliže što su uspeli da priđu britanskim uzorima, recimo seriji Bad Girls... Link to comment
morgana Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 Show Me a Hero nije losa. prva epizoda djeluje dobro, isaacova gluma pola carcetti iz wire-a, pola wortzik iz dog day afternoon Link to comment
Sludge Factory Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 prva epizoda djeluje dobro, isaacova gluma pola carcetti iz wire-a, pola wortzik iz dog day afternoon Da, video sam negde po netu da ga porede sa mladjim Pacinom. Link to comment
Recommended Posts