jms_uk Posted May 6 Posted May 6 2 hours ago, Amos said: Da li je gledao neko Silo? Dao bih mu šansu ako bi mogao da bude nešto slično originalnom Snowpiercer filmu, ali se plašim da ne bude više kao Snowpiercer serija. Vise nas - pisalo se ovde kad je bilo sveze. ima jedna ili dve epizode pri sredini kad malo smaraju, ali se fino posle zavrsi sezona. 1
Arkadija Posted May 7 Posted May 7 Dobar je Silo, već smo pisali o tome. Trebalo bi da ima i drugu sezonu, nadam se, ove godine.
Arkadija Posted May 9 Posted May 9 (edited) Sadržaj ove serije podseća na film koji se vrteo po cinestar kanalima pre 3-4 godine, samo tamo je u pitanju bila naučnica koja je htela da pronađe sebi idealnu porodicu sa akcentom da joj muž bude živ. Mislim da je tako bilo. Edited May 9 by Arkadija
Moća Posted May 9 Posted May 9 On 8. 5. 2024. at 21:40, jms_uk said: Novo - izasle prve dve epizode Jel ova knjiga prevedena kod komsija? Kod nas nije.
John Coltrane Posted May 13 Posted May 13 Završih Biro, potpuno me oduvala serija. Ne znam kako/kuda dalje posle nje ... 3
Mil@n Posted May 13 Posted May 13 46 minutes ago, John Coltrane said: Završih Biro, potpuno me oduvala serija. Ne znam kako/kuda dalje posle nje ... Jel to beše ona Francuska? The bureau? Spominjala se ovde milion puta, moraću dat' šansu. 1
John Coltrane Posted May 13 Posted May 13 1 minute ago, Mil@n said: Jel to beše ona Francuska? The bureau? Spominjala se ovde milion puta, moraću dat' šansu. Da. Metju Kasovic. 1
John Coltrane Posted May 13 Posted May 13 1 minute ago, Mil@n said: Jel ima na nekom servisu da se strimuje? Ja gledao na Iris (mts) .
Fakundo Sava Posted May 13 Posted May 13 7 minutes ago, Mil@n said: Jel to beše ona Francuska? The bureau? Spominjala se ovde milion puta, moraću dat' šansu. gledaj ,nema loša riba 1
Lucia Posted May 19 Posted May 19 The Long Call (2022) Jos jedna od vrlo dobrih (do sada sam presla 3/4) mini detektivskih serija iz BBC & ITV produkcije. Gledam na HRT2 (preveli su "Tko je ubio Simona Waldena?"). Nazalost daju samo po 1 epizodu sedmicno bez reprize (!?) pa je teze podsetiti se prethodnih nastavaka.
Recommended Posts