mustang Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 On 1. 12. 2023. at 8:29, I*m with the pilots said: Počela da gledam White Lotus, onaj mladi venčani čovek je i isuviše napravljen da ga mrzimo od druge klape. Definicija "punchable face" Na kog mislis? Onaj sa kratkim celom?
I*m with the pilots Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 39 minutes ago, mustang said: Na kog mislis? Onaj sa kratkim celom? Pa samo je jedan mladi tek oženjeni lik u seriji? On i supruga mu koja stalno ostaje bez reci
mustang Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Pocela da gledam Suits...glavni glumac, spector, isti biković Zaspim momentalno. Odlicna za quick nap.
mustang Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 On 12. 12. 2023. at 9:59, I*m with the pilots said: Pa samo je jedan mladi tek oženjeni lik u seriji? On i supruga mu koja stalno ostaje bez reci Ja se ovog lika uopste ne secam 1
Milosh76 Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 4 minutes ago, mustang said: Pocela da gledam Suits...glavni glumac, spector, isti biković Zaspim momentalno. Odlicna za quick nap. Ala kasnis 😃 Inace dobra serija, vredi gledati.
mustang Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Just now, Milosh76 said: Ala kasnis 😃 Inace dobra serija, vredi gledati. nema nista da se gleda, ovo je bas lako stivo.
Arkadija Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Murder at the end of the world, bože, kakvo neopevano sranje. Besmislen zaplet, prožet flešbekovima koji traju beskrajno i sa glavnom pričom nemaju nikakve veze. Rasplet u kome je otkriveno da je ubica batler i to AI batler je nešto najidiotskije što sam odgledala, a gledam svakojaka sranja.
kud u maglu Simoviću Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 napokon završio svih s06 the crown, meni je bila odlična zabava 4
Nebojsa Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 1 hour ago, Arkadija said: Murder at the end of the world, bože, kakvo neopevano sranje. Spoiler Besmislen zaplet, prožet flešbekovima koji traju beskrajno i sa glavnom pričom nemaju nikakve veze. Rasplet u kome je otkriveno da je ubica batler i to AI batler je nešto najidiotskije što sam odgledala, a gledam svakojaka sranja. ovo me podsetilo na kolegu koji pre 20 godina ulazi u kancelariju, upravo odgledao identity s dzon kuzakom i kaze - jebote, ko bi rekao da je na kraju mali ubica?! a pola kancelarije se nalozilo da gleda film to vece... 5
Pokojni Ruxin Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 e jbg, mislio sam da gledam identity večeras 3
Arkadija Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 1 minute ago, Nebojsa said: ovo me podsetilo na kolegu koji pre 20 godina ulazi u kancelariju, upravo odgledao identity s dzon kuzakom i kaze - jebote, ko bi rekao da je na kraju mali ubica?! a pola kancelarije se nalozilo da gleda film to vece... Ahaha, da ovaj šturi preprič nekoga zainteresuje
Sara Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 (edited) HahahHaha, ja to stalno radim, nenamerno. Mnogima sam na listi za odstrel😂 Najgore je bilo sa Homeland, kad sam pred svima izvalila da ne mogu da verujem da su stvarno obesili Brodija😂😂 neka drugarstva su tada raskinuta😂 Edited December 20, 2023 by Sara 3
smooth.Op Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 Za Prison Break je bilo jako. To je bilo vreme kad je fejs doživeo bum. Neki lik odgledao uživo foks strim, dok je 99% ljudi čekalo rip koji je dostupan odmah ujutru. I ono, skuvana kafa, seda se za komp, učitava se fejs i prvi status "umro Majkl.." 4
Jimmy Kowalski Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 31 minutes ago, Nebojsa said: ovo me podsetilo na kolegu koji pre 20 godina ulazi u kancelariju, upravo odgledao identity s dzon kuzakom i kaze - jebote, ko bi rekao da je na kraju mali ubica?! a pola kancelarije se nalozilo da gleda film to vece... To je verovatno pokupio foru iz Simpsonovih, kada mladi Homer izadje iz bioskopa sa Empire Strikes Back i pred onima koji cekaju u redu za sledecu projekciju kaze "ko bi rekao da je Darth Vader cale Luke Skywalkera" I dugo sam cekao priliku da iskoristim tu foru i konacno mi se ukazala kada se pojavio Joker. Tada sam izlazeci iz Tuckwooda naglas rekao "ko bi rekao da su Joker i Batman braca". 3
Recommended Posts